• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.06.2016

19:21

(FOTO/VIDEO) SATANISTIČKI RITUAL U SRCU EVROPE?! Evo zašto je otvaranje najdužeg tunela na svetu obavijeno misterijom!

Vesti

(FOTO/VIDEO) SATANISTIČKI RITUAL U SRCU EVROPE?! Evo zašto je otvaranje najdužeg tunela na svetu obavijeno misterijom!

Podeli vest

"Umetnički performans" prikazan na nedavnom otvaranju najdužeg tunela u Švajcarskoj razbuktao je strasti na društvenim mrežama pošto su mnogi korisnici u njemu prepoznali eksplicitne satanističko-okultne obrede...

Prisustvo najviših državnih zvaničnika, poput nemačke kancelarke Angele Merkel, francuskog predsednika Fransoa Olanda, italijanskog premijera Matea Rencija i drugih, samo je dodatno podgrejao sumnje pojedinaca da se u performansu krije poruka narodima EU u kakvoj zajednici moraju da žive. 


(FOTO/VIDEO) SPEKTAKL U ŠVAJCARSKOJ: Posle 17-godišnjih radova prokopan najduži železnički tunel na svetu!

Uostalom, pogledajte fotografije i video snimke i prosudite samo da li se radio o okultnim obredima ili o još jednoj teoriji zavere.

printscreen

 

Tanjug
printscreen
printscreen
printscreen

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Типича симболика...Типична сцена...Типична реторика..не треба много памети...

Loki

pre 7 godina

Svajcarska nije clanica EU, a za performans treba pitati reditelja i scenaristu koja je osnovna ideja...meni ovde nema nista satanisticko nego vise kao tuga jer smo pokrali prirodu i idemo na silu protiv nje...to je moje licno misljenje sto ne znaci da je ispravno...

GAGA

pre 7 godina

Ко се клања јарцу ако не сатанисти.

Alek

pre 7 godina

Nema potrebe dalje da se prica!Sve je uradjeno do detalja o tome!

jevdokija

pre 7 godina

A oni iz Borce se ne klanjaju jarcu vec klemponji!

sv georgije ubija azdaju

pre 7 godina

dosao je cas da se obelodani vlast lucifera u svetu sirim narodnim masama, koje su od velike preokupacije sopstvenim problemima prenebegli da uoce I primete postepeno sirenje luciferijanskog uspona kroz zakone, kulturu, religijski sinkretizam, socijalno ustrojstvo drzava, umetnost, edukaciju I sve ostalo. Tako da je dosao momenat I da se pompezno to sve ozvanici javnim nastupom I uvertirom u novi svetski poredak luciferijanske vlasti koja sve vise zahvata svet I sve vise dobija slobode da se otvoreno manifestuje nad sirokim masama,privikavajuci ljude postepeno na nove vrednosti u svetu, u umetnosti,u skolstvu,u zakonima, u strukturi drzave,socijalnom ustrojenju,nove vrednosti u veri, jer bas sad se odigrava takozvani sabor na kritu koji u sustini takodje postepeno usmerava religijske tokove ka objedinjenju religija gde bi luciferijanizam koji je recimo takodje tek sad dobio status jednakosti u americi sa svim drugim religijama I kao takav moze da se uci u skolama itd, tako da sve ide kad objedonjenom svetskom globalnom poretku iobjedinjenoj religiji u kojoj ce dominirati luciferijanizam, I u tome zdusno ucestvuju kljucni ljudi I crkve I drzave I raznih institucija socijalnog poretka bez kojih bi naravno sve to bilo nemoguce ostvariti, eto cisto malo da dobijete ideju koliko je ova igra velika I sveobuhvatna....ali Bog je veci I tesko svakom onom ko svesno il nesvesno iz straha il koristi bude stao uz one koji se upregose u jaram sa djavolom I delaju na izgradnji tog djavolskog carstva...vecnost ce mu biti kratka za plakanje. amin

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17