• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2016

16:43

(VIDEO/FOTO) MASAKR IZVRŠIO PRITAJENI DŽIHADISTA: Amerikanac avganistanskog porekla ubio najmanje 50 ljudi!

Vesti

(VIDEO/FOTO) MASAKR IZVRŠIO PRITAJENI DŽIHADISTA: Amerikanac avganistanskog porekla ubio najmanje 50 ljudi!

Podeli vest

Napadač iz noćnog kluba u Orlandu u kojem je poginulo najmanje 50 ljudi je identifikovan kao američki državljanin avganistanskog porekla Omar Maten, javili su danas američki mediji. Vlasti Floride proglasile su vanredno stanje u toj američkoj državi
printscreen

Tv mreža CBS, citirajući izvore iz službi bezbednosti, javila je da je on rođen 1986. i da je živeo u gradu Port Sent Lusi u Floridi.

DŽIHADISTI IZVELI NAJVEĆI MASAKR U ISTORIJI SAD: Ubica iz gej kluba je terorista Islamske države!

 

Američki mediji objavili su prvu fotografiju Omara Martena (30) mladića koji je ubio 50, a ranio 53 osobe u gej diskoteci u Orlandu.

Tviter

Otac ubice Omara Martena (30), Mir Sadik rekao je da je njegov sin imao problem sa homoseksualcima i da stravičan zločin nije počinio zbog religije, prenosi NBC Njuz.

Mreža je, takođe, objavila da Maten, koji je poginuo u obračunu sa policijom nakon talačke krize u klubu, nije imao kriminalni dosije, a da vlasti ispituju da li je imao veze sa islamskim ekstremizmom, prenosi AFP.

 

(VIDEO) KRAJ DRAME U GEJ KLUBU: Ubijen napadač u Orlandu!

Šef lokalne policije je saopštio da je da su 42 osobe prevezen u bolnicu. Kako je saopšteno, napadač je kod sebe imao pušku i pištolj i neku vrstu uređaja na sebi i bio je dobro organizovan i pripremljen.

 

 

Tokom konferencije za štampu šef policije Džon Mina je rekao da je u akciji učestvovalo 9 policajaca.

​(VIDEO) PUCNJAVA U GEJ KLUBU: U Orlandu napadač uzeo taoce i zabarikadirao se u diskoteci!

On je izneo i detalje koji opisuju kako se incident odigrao. Naime, jedan policajac se nalazio u klubu Puls kada je napadač otvorio vatru. Potom se napadač povukao u drugi deo kluba, a sa sobom je poveo i taoce.

 

 

 

I Bela kuća se oglasila povodom ovog incidenta. U saopštenju stoji da je predsednik SAD obavešten o pucnjavi u noćnom klubu.

printscreen

- Naše misli i molitve su sa porodicama žrtava. Predsednik je zamolio da ga FBI i drugi federalni zvaničnici redovno obaveštavaju o najnovijim informacijama u vezi sa ovim slučajem i naložio je federalnoj vladi da pruži svu neophodnu pomoć kako bi se nastavilo sa istragom- stoji u saopštenju.

(VIDEO) KRAJ DRAME U GEJ KLUBU: Ubijen napadač u Orlandu!

(VIDEO) OBOŽAVALAC JE PUCAO POSLE OVE PESME: Snimak poslednjeg nastupa ubijene pevačice!

POREMEĆENI FAN! Policija iOrlanda dentifikovala ubicu pevačice Kristine Grimi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 7 godina

Avganistanac? Pa ameri imaju neke dugove tamo?

stanojko

pre 7 godina

Ovo je strasno,svet je pun nakaza,terorista i ko zna cega\n

vera

pre 7 godina

To što se dešava nije slučajno ,vladari sveta peiželjkuju i gora dešavanja radise na tome... živi bili i videli - mnogo nas ima na Planeti..

marisav

pre 7 godina

sad pederi se vise nece bas tako lako okupljati...

Milorad

pre 7 godina

hajde šta plačete manje 50-ak pedera,a inače neće im islam oprostiti djela koja su činili na istoku kod nas ima izreka čas činili pa je i pričekali, ako si dobro činio očekuj dobro ali zlo činiti a dobru se nadati to samo može ludak, sretno vam vraćanje dugova

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija