• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2016

16:30

MINISTAR ODBRANE SAD PORUČIO BRITANCIMA: Ostanite u EU!

Vesti

MINISTAR ODBRANE SAD PORUČIO BRITANCIMA: Ostanite u EU!

Podeli vest

SAD ponovile su danas poziv Britancima da na predstojećem referendumu glasaju za ostanak u Evropsko uniji, navodeći da je to članstvo važno za bezbednost i stabilnost

- Pitanje Bregzita je naravno odluka koju će doneti Britanci. Kao što je rekao predsednik Barak Obama, SAD podržavaju ostanak Ujedinjenog Kraljevstva u EU - rekao je novinarima u Briselu američki ministar odbrane Ešton Karter.

SADIK KAN ŽELI EVROPU: Gradonačelnik Londona podržava ostanak Britanije u EU!

Karter je istakao da "postoji strateški razlog toga", preneo je Rojters.

On je dodao da je o tom pitanju razgovarao sa britanskim kolegom Majklom Falonom da marginama sastanka ministara odbrane zemalja članica NATO.

SPEKULACIJA BBC: Bregzit jedino odgovara Putinu?!

Britanci izlaze 23. juna na referendum na kojem će odlučiti hoće li njihova zemlja ostati deo EU, što je odluka s dalekosežnim posledicama na politiku, ekonomiju, odbranu i diplomatiju u Britaniji ali i u ostatku Unije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

Vi morate ostati u EU, jer naš uticaj će oslabiti! Provizorijum anglosaksonskog interesa je više nego očigledan, i ništa novo, jer Englezi su ti koji koji povlače američke poteze! Perfidnost kurvanjske engleske politike, je neizlečiva, koja nema silu, ali ima iskustvo prevare i čerčilovskog lukavstva, da i "ujka sama" uvuče u rat sa Rusima! I za kraj, najveća GREŠKA Hitlera, što vas nije dotukao - jer gori ste od njega!

Marcco

pre 7 godina

Ima, bre, da ostanete u EU i da iznutra konstantno slabite politiku i procese, dinamikom i stepenom koji vam SAD bude nalagao.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija