• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.06.2016

09:40

NAJSTRAŠNIJA BOLEŠTINA! Roditelji iz pakla: POKLONILI DETE (14) PEDOFILU!

Vesti

NAJSTRAŠNIJA BOLEŠTINA! Roditelji iz pakla: POKLONILI DETE (14) PEDOFILU!

Podeli vest

Amerikanac Daniel Stolcfus (43) i njegova žena Savila (42) zbog duga su dali svoju ćerku manijaku Liju Kaplanu (51), koji ju je redovno silovao. Sve troje su uhapšeni u četvrtak

 

Amerikanac Daniel Stolcfus (43) i njegova žena Savila (42) iz Fistervil u Pensilvaniji uhapšeni su jer su poklonili svoju ćerku (14) pedofilu Liju Kaplanu (51). Pored tinejdžerke, kod Kaplana je pronađeno još 11 devojčica koje je godinama zlostavljao. Manijak je, takođe, uhapšen u četvrtak u opsežnoj akciji policije.


NAJGNUSNIJI SLUČAJ PEDOFILIJE U ISTORIJI! Britanac silovao više od 200 dece, MEĐU NJIMA I BEBE OD 6 MESECI!

Prema navodima tužioca Dejvida Heklera, roditelji iz pakla, koji pripadaju manjinskoj hrišćanskoj grupi Amiši, poklonili su svoju ćerku pedofilu 2012. godine.

Mislili da pomažu detetu?!

Amerikanac Daniel Stolcfus, koji je prodao svoje dete pedofilu, rekao je policiji da je mislio da pomaže detetu i da ne čini ništa nelegalno.
- Stolcfus je na saslušanju rekao da je mislio da je poklanjanje deteta legalno i da se time ne čini nikakav prekršaj - navela je policija.

- Roditelji su nam rekli da su tada bili u teškim finansijskim problemima. Banka im je pretila da će im oduzeti farmu i kuću, zbog čega bi ostali na ulici. Jedini koji im se ponudio da pomogne bio je Li Kaplan. Pošto nisu znali kako da mu se oduže, Stolcfusovi su odlučili da manijaku poklone ćerku - kazao je Hekler.

On dodaje da je devojčica tada imala 14 godina.

- Gotovo odmah nakon primopredaje, Kaplan je počeo da siluje tinejdžerku. Ubrzo joj je napravio jedno dete, a devojčica se opet porodila sa 17 godina - kazao je tužilac.

Detektiv Džon Krajmel, koji vodi istragu, kazao je da je policija saznala za zločin pošto im je sve dojavila komšinica. Čim su ušli u kuću, pronašli su još 11 devojčica starosti od šest meseci do 18 godina.


UŽAS U KRAGUJEVCU: Stric monstrum danima silovao devojčicu (12), roditelji joj nisu verovali!

- Za dvoje dece se ispostavilo da ih je rodila tinejdžerka koju je Kaplan dobio na poklon. Za ostale utvrđujemo odakle su. Stolcfusovi tvrde da su to njihova deca, ali mi im ne verujemo. Ne postoje nikakvi dokumenti kojima bi to moglo da se potvrdi. Za sada sumnjamo da su i ta deca redovno silovana - rekao je Krajmel.

Komšinica Džen Bets, koja je pozvala policiju, kaže da je već neko vreme sumnjala da Kaplan zlostavlja decu.


PROFESOR PEDOFIL OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU Britanac priznao da je silovao 200 dece!

- Bila sam uverena da se u toj kući dešava nešto zastrašujuće. Svuda su bili jasni znaci i pokazatelji da nešto ne valja. Često sam viđala Kaplana kako hoda ulicom i drži se za ruke sa devojčicom. Tinejdžerka je bila isuviše mala kako bi mu bila žena - kazala je Betsova.

Ona dodaje da je pozvala policiju jer je želela da pomogne deci.

- Samo sam se molila da će sve biti u redu i da će ta deca opet biti zdrava i vesela. Videla sam da su stalno u strahu. Kad god bih viđala devojčicu napolju, ona je bila preplašena. Čim bi je Kaplan pozvao u kuću, dotrčala bi kod njega - navela je komšinica.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pero

pre 7 godina

vlah alija ovo su muslimani kao ti pošto ti se pradeda zvao Jovan ili Savo

bubasvaba

pre 7 godina

Kratko i jasno vesanje na javnom mestu za primer ostalim rodoteljima.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17