• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2016

17:25

KAMERON UOČI REFERENDUMA: Posledice Bregzita osetili bismo već za 48 sati!

Vesti

KAMERON UOČI REFERENDUMA: Posledice Bregzita osetili bismo već za 48 sati!

Podeli vest

Odluka o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije bi za manje od 48 sati naštetila ekonomiji, i predstavljala bi veliki rizik za radna mesta i porodice, upozorio je danas britanski premijer Dejvid Kameron

- Radi se o našoj ekonomiji, koja će biti jača ako ostanemo i slabija ukoliko izađemo. To je veliki rizik za Britaniju, britanske porodice, britanska radna mesta - izjavio je Kameron, pozivajući građane da misle na buduće generacije, prenosi agencija Frans pres.

- Na tim biralištima bićete samo vi. Samo vi ćete doneti odluku koja će uticati na vašu budućnost, budućnost vaše dece i vaših praunuka - rekao je Kameron ispred kancelarije u Dauning stritu.

TRI SCENARIJA U SLUČAJU BREGZITA: Evo kako se Evropska unija sprema za odlazak Velike Britanije!

On je dodao da želi da se obrati direktno ljudima "svoje generacije i starijima", prenosi Rojters.

- Oni (deca) ne mogu da ponište odluku koju mi donesemo. Ako glasamo za izlazak, to je nepovratno. Napustićemo Evropu zauvek i buduća generacija će morati da živi sa posledicama toga mnogo duže nego mi ostali - rekao je Kameron.

Britanci će 23. juna odlučivati na referendumu o izlasku ili ostanku Britanije u EU.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peca

pre 7 godina

Svašta pa nemislite valjda ozbiljno da će Englezi da istupe napolje. To oni samo blefiraju nebi li postigli neku bolju opciju za sene i to je ceo fazon . Nema šanse da glasaju protov evo da se kladomo. Čak i da se uo stvarno desi ima ga falcifikuju sa minimalnom prednošću .

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija