• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

27.06.2016

20:00

PUTINE IZVINITE, NISMO HTELI: Evo šta je pisalo u pismu kojeg je Erdogan poslao predsedniku Rusije!

Vesti

PUTINE IZVINITE, NISMO HTELI: Evo šta je pisalo u pismu kojeg je Erdogan poslao predsedniku Rusije!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan poslao je pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u kojem je izrazio svoje saučešće i duboku žalost porodici poginulog ruskog pilota i iskoristio reč „izvinite“, saopštio je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov

- Predsednik Turske je u poruci izrazio svoje saučešće i duboku žalost porodici poginulog ruskog pilota i rekao: ’Izvinite‘. Erdogan je izrazio duboku žalost povodom događaja i naglasio spremnost da uradi sve što je potrebno kako bi se uspostavili tradicionalni odnosi između Turske i Rusije- rekao je Peskov.

ERDOGAN SE IZVINIO PUTINU: Rusija zadovoljna, ali traži od Turske da se iskupi za obaranje aviona!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je u svojoj poruci Vladimiru Putinu naveo da Turska ne želi da narušava odnose sa Rusijom i da je Moskva strateški partner Ankare, saopštio je Kremlj.    

- U poruci se, između ostalog, navodi da je Rusija za Tursku prijatelj i strateški partner sa kojim turske vlasti ne žele da pokvare odnose- navodi se u saopštenju.

ERDOGAN SE KONAČNO DOZVAO PAMETI: Turski predsednik se izvinio Putinu zbog pogibije ruskog pilota!

Predsednik Rusije Vladimir Putin dobio je pismo od svog turskog kolege Redžepa Tajipa Erdogana, koji je izrazio zainteresovanost za rešavanje situacije u vezi sa pogibijom ruskog pilota Su-24, izjavio je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov.

- Predsednik Rusije Putin dobio je poruku od predsednika Turske Erdogana u kojoj je turski lider izrazio svoju zainteresovanost za rešavanje situacije u vezi sa pogibijom ruskog vojnog pilota- rekao je Peskov.

Erdogan je naglasio da Turska „nikad nije imala želju i nameru da obori avion koji je pripadao Ruskoj Federaciji“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Лажа и паралажа...у служби профитног интереса једног мафијаша...

vlada

pre 7 godina

Kasno Erdogane, vreme ti je isteklo! Sada moraš da odeš u Kremlj /namirisan/ i da se kao pravi "sultan" pokloniš državniku sveta i moliš za oproštaj! Sve ostalo je neprihvatljivo!

Kasno je sad

pre 7 godina

Turizam je doziveo slom. Hoteli poluprazni a mnogi zatvoreni. Izvoz u Rusiju voca povrca i mesa prestao. Sve Turske firme koje su poslovale u Rusiji dozivele su kres. Dolazi zima a treba da se greju dal ce biti gasa. Nezaposlenost porasla za dvadeset posto. Sad je posao da se izvinjava. Sad mu Rusi prijatelji? A samo pre par meseci pricao je drugo i pretio. A sta je sa ubijenim pilotom to i ne spominje.

Milan

pre 7 godina

Iskreno izvinjenje??? Šta li je čekao do sada i šta se iza sadašnjeg izvinjenja krije???

General

pre 7 godina

Nece biti tako lako. Putinu kada se zameris, ce skupooo da te kosta, skupo!\n

srbin

pre 7 godina

Eto u znak Dobre Volje i iskrenog Izvinjenja ti vrati crkvu Aja Sofiju!!!

XXL

pre 7 godina

Koji turski licemer upravo su imali nameru da unište avione ruskih kosmičkih snaga misleći da će to proći nekažnjeno, a kazna je ogromna po turke. Nije samo u pitanju paradajz, limun i turizam već ogroman broj izginulih turskih momaka, sinova, braće i muževa kamiondžija koje je ruska avijacija spalila zajedno sa vozilima da bi kap prelila isporuka ruskih protivvazdušnih lansera sa ramena kurdima koji su obarali turske borbene helikoptere čije gubitke je turska armija pravdala jedno vreme padom zbog kvarova, a bili su ugroženi i borbeni avioni koji su dejsrvovali po kurdskom narodu. To je ono što javnost zna ...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija