• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailmail.co.uk/informer.rs

28.06.2016

12:40

(JEZIVI VIDEO) PRETNJA STIGLA NA BOSANSKOM! Džihadista Al-Bosni pozvao na nove napade na Ameriku!

Vesti

(JEZIVI VIDEO) PRETNJA STIGLA NA BOSANSKOM! Džihadista Al-Bosni pozvao na nove napade na Ameriku!

Podeli vest

Novi video Islamske države pušten nedavno u javnost zgrozio je Amerikance

U njemu se preti stanovnicima San Franciska i Las Vegasa, a u pozadini slika Golden Gejta i Las Vegas Stripa ide glas naratora koji slavi Omara Matina, koji je ranije ovog meseca u noćnom klubu u Orlandu pobio 49 ljudi.

PRETNJA MRTVOG DŽIHADISTE: Indentifikovan terorirsta koji poziva na obračun sa hrišćanima, Al Bosni ubijen u Siriji?!

 

Ono što je još više uznemirujuće jeste da džihadista iz videa preti na tečnom bosanskom jeziku. Veruje se kako je video sniman u iračkom Mosulu, ali američke lokacije su autentične, tvrde stručnjaci. 

- Ustanite muslimani, ubijajte hrišćane i njihove sluge u njihovim gradovima i njihovim državama. Postavljajte eksplozive pod njihove automobile, u njihove kuće i kancelarije... Ubijajte ih snajperima i prigušivačima, ubijajte ih pa makar i nožem i nemojte da pravite razliku između vojnika i civila... - poručuje džihadista na snimku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pravda stize ubice

pre 7 godina

Vi ste Ameri i stvorili njih u Bosni sada cuvajte glave lude viste ih naucili da ratuju za vas ali oni okrenuli protiv vas to se znalo jos kada ste bombardovali Srbiju i Srpsku Republiku.Zato mi nije zao vas nimalo rd je da platite zverstva koja ste cinili po svetu svuda.Zivite u strahu i cekajte sudnji dan zli YENKI.

Cole5

pre 7 godina

Што је ово лепо гледати ( грозим се претње ) кад се ученик окрене на учитеља... Док су убијали Србе по Босни и Херцеговини, Хрватској, Косову и Метохији ови верни ученици Америке били су борци за слободу, питам се сад кад су се обрнули против учитеља и заштитника како ће их сад звати... Мораће амери да пошаљу оног свог чувеног нинђу да побије ове злотворе....

Milan 50

pre 7 godina

Trebaju poslati "Ramba" da ih potamani za 12 sati. Čudim se kako se toga nisu setili. On pobije ceo Vijetnam, a ovde u pustinji ne mogu ništa, ne pomaže im priroda.

vlah alija

pre 7 godina

ovi srbi i koji su poturcni nemogu bez nasilja i jos prete na ne postojecem jeziku vela havle treba svetu objasniti da su to sve srbi a da bosanski jezik i nacija su izmisljeni

ljubisa

pre 7 godina

zar ne vidiš balvane da vas čitav svijet mrzi i prezire....

NaVojo

pre 7 godina

Obican, neupuceni AMERIKANAC veruje laznoj politici svoje drzave, pa tako njihova drzava njih uverava da 85% Muslimana u svetu su prijatelji Amerike I oni nazalost svoju veruju u te lazi, U to sam se uverio; profesori na fakultetima to govore studentima, a to je nesvesna saradnja sa onima, koji ih mrze, a to je 85% Muslimana u svetu, upravo obrnuto onome sto oni veruju, a to ide u prilog teroristima, njihovim ucenicima/ A glupa Ameriko Ti I dalje veruj da su SRBI LOSI MOMCI, koji njkad u svojoj istoriji nisu bili Americki neprijatelji, za razliku od Hrvata, koji su bili I ostali NACISTI.

Englez

pre 7 godina

A najbolji novinari Britanije, dobitnici Pulicerove nagrade pisu I dalje Knjige kako je Milosevic kasapin, a mudzahedini IZ Bosne ugozeni.

zoran

pre 7 godina

ako ako.....neka se okrenu ka svojim mentorima kao i al kaida. oni su i stvorili islamsku drzavu na balkanu

Zile

pre 7 godina

Abu bosna ,od tebe ostala samo prskalica posle ruskih aviona a ti baljezgaj po internetu jos dok ima struje.

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija