• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.06.2016

18:31

PRETNJA MRTVOG DŽIHADISTE: Indentifikovan terorirsta koji poziva na obračun sa hrišćanima, Al Bosni ubijen u Siriji?!

Vesti

PRETNJA MRTVOG DŽIHADISTE: Indentifikovan terorirsta koji poziva na obračun sa hrišćanima, Al Bosni ubijen u Siriji?!

Podeli vest

Džihadista koji na čistom bosanskom jeziku poziva muslimane širom sveta da se obračunaju sa hrišćanima identifikovan je kao Jasmin Keserović iza Zavidovića, preneo je portal regionalne N1 TV. Prema podacima policijskih agencija, Keserović je na sirijsko ratište otišao početkom 2013

Podseća se da su mediji ranije izvestili da je on jedan od državljana Bosne i Hercegovine koji su smrtno stradali boreći se na strani tzv. Islamske države. Te informacije, međutim, nikad nisu potvrđene.

Keserović se, naime, pojavio u reportaži BBC-a o uporištima ''modernog džihadizma'' u Bosni i Hercegovini, a potpisan je kao Abu Muhammad Al-Bosni. Nije poznato kada je snimak nastao.

Mediji u regionu objavili su ranije danas video pretnju koja je užasnula  Amerikance, ali i region budući da džihadista proziva muslimane širom Amerike, Kanade, Australije, Evrope i posebno Balkana da se obračunaju sa hrišćanima i to na čistom bosanskom jeziku.

U devetominutnom video zapisu se preti i stanovnicima San Franciska i Las Vegasa, a preko slika Golden Gejta i Las Vegas Stripa ide glas naratora koji slavi Omara Metena, koji  je ranije ovog meseca u noćnom klubu u Orlandu pobio 49 ljudi.

(JEZIVI VIDEO) PRETNJA STIGLA NA BOSANSKOM! Džihadista Al-Bosni pozvao na nove napade na Ameriku!

Veruje se da je video sniman u Mosulu, no američke lokacije su autentične, tvrde stručnjaci.

- Ustanite muslimani, ubijajte hrišćane i njihove sluge u njihovim gradovima i njihovim državama. Postavljajte eksplozive pod njihova auta, u njihove kuće i urede... Ubijajte ih snajperima i prigušivačima, ubijajte ih pa makar i nožem i nemojte da pravite razliku između vojnika i civila...- poručuje džihadista na bosanskom jeziku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nedeljko

pre 7 godina

Bravo momče,rokaj sve što je u NAT-u,pa oni su te stvorili,branili da te ubiju Srbi a zasluzio si pa sad rokaj ti njih.Želim ti dobar ulov.Gelic Nedeljko

Suljo

pre 7 godina

Pa izdrogirani balija hvali mu pivo da se amiri je.o mu pas mater

Kabo

pre 7 godina

Bosanski jezik ne postoji. To je kao da tvrdite da postoje americki, kanadski jezik i td. Bosanci govore ili srpski ili hrvatski jezik.

sosko

pre 7 godina

Tako je nekada bilo, ali su oni odlucili da postoji.

sava

pre 7 godina

Kakav pajser je to bio... Sta mu ovo sve trebalo? Koja bre vera?

Oskar

pre 7 godina

Jos jedna mudzahedinska majmuncina manje a kilo leba u svetu vise.Za sve radikalne orangutane koi misle da kada se raznesu tamo negde ih ceka 70 i neka devica.Zamislite kakav covek mora biti mentalni degenerik da bi poverovao u to. A vase porodice ce biti vecno progonjene zbog takvih fanatika.Svako ko vam tako nesto predlaze sa ubedjenjem kad bude bum da vas tamo negde ceka krs zena.Pa pitajte ga zasto on to nebi uradio.pa nece nije bidala da gine za dzabe za to su zaduzeni moroni poput ovoga na slici.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija