• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

29.06.2016

10:00

U REDU STOJI 1.500 PUTNIKA! Letovi ponovo krenuli sa Ataturka, ali mogu se očekivati kašnjenja!

Vesti

U REDU STOJI 1.500 PUTNIKA! Letovi ponovo krenuli sa Ataturka, ali mogu se očekivati kašnjenja!

Podeli vest

Avioni su jutros ponovo počeli da poleću i sleću na istanbulski aerodrom Ataturk, nakon terorističkog napada u kojem je poginulo najmanje 36 ljudi, ali zbog višečasovnog prekida u aviosaobraćaju putnike ipak čekaju značajna kašnjenja, javljaju turski mediji

- Aerodrom je otvoren za poletanja i sletanja u 02,20 časova, a aviosaobraćaj je vraćen u normalu - izjavio je turski premijer Binali Jildirim na konferenciji za štampu jutros u tri sata, preneo je na sajtu list "Hurijet".

Turska agencija Dogan je, pozivajući se na zvaničnike aviokompanije "Turkiš Erlajns", objavila da su letovi krenuli posle pet časova izjutra i da su prvi sleteli avioni iz Tajpeja, Manile i Seula.

Američka Federalna uprava za avijaciju je takođe ukinula zabranu letova između SAD i Istanbula, nedugo nakon što je aerodrom u tom gradu ponovo otvoren.

AERODROM NIKOLA TESLA: Otkazuju se dva leta za Istanbul!

Turske vlasti su počele da puštaju putnike koji su bili zatvoreni u avionima na pistama tek posle četiri sata izjutra, dok "Turkiš Erlajns" navodi da oko 1.500 putnika i dalje čeka u tranzitnoj zoni aerodroma.

U napadu trojice bombaša-samoubica na istanbulski aerodrom je sinoć poginulo 36, a povređeno 147 ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija