• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2016

22:20

(VIDEO) RUSIJA ŠALJE TRUPE NA ZAPAD: Ministar odbrane Šojgu uputio pojačanje od 10.000 vojnika na granicu!

Vesti

(VIDEO) RUSIJA ŠALJE TRUPE NA ZAPAD: Ministar odbrane Šojgu uputio pojačanje od 10.000 vojnika na granicu!

Podeli vest

Rusija će razmestiti dodatnih 10 hiljada vojnika na zapadu zemlje zbog tamošnje nestabilne situacije, izjavio je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu

- Vojna i politička situacija na zapadnoj granici i dalje je nestabilna- prenosi agencija Interfaks reči Šojgua sa sastanka zvaničnika.

 - SAD i druge članice NATO saveza nastavljaju s osnaživanjem svojih vojnih snaga, prvenstveno u državama koje se graniče s Rusijom - dodao je. 

(VIDEO) OVIM ORUŽJEM SE RUSIJA BRANI: Pogledajte listu najubojitijih sistema Putinove vojske!

Rusija već dugo osuđuje ekspanziju zapadnog vojnog saveza prema istoku kao pretnju ruskoj nacionalnoj bezbednosti, prenosi Hina. 

STRAH OD RUSIJE: Norveška naoružava vojsku, brani se od "nepredvidivog" komšije s istoka!

Glavni sekretar NATO Jens Stoltenberg nedavno je najavio da će Savez u tri baltičke zemlje i Poljskoj razmestiti četiri "osnažena" bataljona kao odgovor na delovanje Rusije u Ukrajini. 

PROVALJEN PRLJAVI PLAN NATO: Evo zašto gomilaju vojsku na ruskim granicama!

Šefovi država i vlada zemalja članica NATO-a sastaju se 8. i 9. jula na samitu u Varšavi gde će potvrditi razmeštanje trupa i otkriti sve pojedinosti.

VLADIMIR PUTIN KRITIKUJE ZAPAD: Napadate Rusiju, a potcenjujete terorizam, kao nekad nacizam!

(VIDEO) PUTIN NE ČEKA NATO: Rusija postavlja balističke rakete u srce Evrope!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Patriota

pre 7 godina

"Ја знам хиљаду начина да истерам руског медведа из пећине, а ниједан да га вратим поново у њу. Не дирајте руског медведа"- Ото фон Бизмарк.

banat1952

pre 7 godina

Svaka cast majstore,ruski medved se vraca u pecinu tek kada poje*e one zbog kojih je iz nje izasao.

pedja konačno

pre 7 godina

Mislim da je došlo vreme da počne Američko proleće,nakotila se ga mad treba ih malo pročešljati.Pa i mi da im biramo presednika

vlada

pre 7 godina

Gospodo, prevara o "nenapadanju" uoči II sv. rata izmadju nacističke Nemačke i Sovjetskog saveza, neće se ponoviti, a može se desiti da se Ruska zastava ponovo zavijori /sada/ na Bundestagu /nekad na Rajhstagu/! Pamet u glavu jer vremena je sve manje!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija