• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.06.2016

18:39

ŽELE NA MORE Rusija ponovo uvodi čarter letove za Tursku!

Vesti

ŽELE NA MORE Rusija ponovo uvodi čarter letove za Tursku!

Podeli vest

Rusko ministarstvo saobraćaja je počelo sa primenom odluke vlade o obnavljanju čarter letova za Tursku, saopštilo je danas to ministarstvo

- Pod tim se podrazumeva priprema relevantnih predloga u cilju ukidanja aktuelnih ograničenja ministarstva saobraćaja - dodaje se u saopštenju, a prenosi ruska agencija TASS.

Za obnavljanje letova, kako se dodaje, ruska strana očekuje od Turske pružanje garancija o implementaciji mera namenjenih obezbeđivanju bezbednosti ruskih turista koji lete u Tursku na odmor.

Ruski premijer Dmitrij Medvedev je ranije danas zatražio od vlade da pripremi mere za postepeno ukidanje ograničenja u sferi ekonomskih odnosa sa Turskom.

Ruski predsednik Vladimir Putin je juče, posle tefonskog razgovora sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom, naložio vladi da pokrene pregovore sa Ankarom o obnavljanju trgovinske i ekonomske saradnje, podseća TASS. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija