• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/daily mail

01.07.2016

23:53

(VIDEO) ZADIVLJUJUĆA VEŠTINA RUSKOG PILOTA: Zaleteo se suhojem pravo u zemlju i onda...

Vesti

(VIDEO) ZADIVLJUJUĆA VEŠTINA RUSKOG PILOTA: Zaleteo se suhojem pravo u zemlju i onda...

Podeli vest

Neverovatan snimak za koji se veruje da je napravljen u Rusiji prikazuje vojnog pilota Anatolija Kvočura koji se u letu u "suhoju" na samo nekoliko metara iznad zemlje kocka sa svojim životom

Kamera je zabeležila neverovatno hrabar potez ovog pilota koji je izazvao oduševljenje, ali i strah kod okupljenih posmatrača koji su stajali u blizini piste.

Kvočur je manevar avionom "su-27" izveo potpuno savršeno. Izgledalo je kao da se obrušio direktno iz oblaka i da će se zakucati pravo u zemlju, ali je u poslednjem trenutku svojom veštinom uspeo da napravi neverovatno nizak prelet, piše Dejli mejl.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Primus

pre 7 godina

gde si bio momče 1999.godine...bratija je tada postavljala 'severni tok' kao nadoknadu da se ne meša dok je NATO pravio safari nad Srbima..sve to NE MOŽE NEKAKO DA SE ZABORAVI..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija