• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.07.2016

17:53

ČUVARI RUSKE STABILNOSTI: Putin potpisao zakon o formiranju Nacionalne garde!

Vesti

ČUVARI RUSKE STABILNOSTI: Putin potpisao zakon o formiranju Nacionalne garde!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je zakon o formiranju Nacionalne garde Ruske Federacije. Dokument je objavljen na zvaničnom internet-portalu za pravne informacije, prenosi Sputnjik

Vladimir Putin je najavio u aprilu formiranje Nacionalne garde na bazi unutrašnjih snaga MUP-a i uputio Državnoj dumi odgovarajući zakon na usvajanje.

Novi federalni organ izvršne vlasti će se baviti borbom protiv terorizma i organizovanog kriminala, obezbeđivaće javni red u vanrednim situacijama i za vreme izvođenja kontraterorističkih operacija, čuvaće važne državne objekte i specijalni teret i pomagaće Federalnoj službi bezbednosti u čuvanju državne granice. 

Ruska garda će takode kontrolisati kompanije za privatna obezbeđenja i promet oružja.

NATO GENERALI U PANIČNOM STRAHU: Nemamo šanse protiv Putina!

PUTIN NA IVICI SRPLJENJA: Naše reči niko ne čuje, mi ćemo reagovati na NATO pretnje!

(VIDEO) OVIM ORUŽJEM SE RUSIJA BRANI: Pogledajte listu najubojitijih sistema Putinove vojske!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljko

pre 7 godina

Вест старија од пола године...n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija