• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.07.2016

21:03

MLADIĆ OSTAO BEZ STOPALA! Policija sumnja da je uzrok eksplozije u Central parku vatromet!

Vesti

MLADIĆ OSTAO BEZ STOPALA! Policija sumnja da je uzrok eksplozije u Central parku vatromet!

Podeli vest

Mladić star 19 godina teže je povređen u manjoj eksploziji koja se danas dogodila u njujorškom Central parku, usled koje je verovatno ostao bez stopala, saopštile su lokalne vlasti

Nije tačno utvrđeno šta je uzrok eksplozije, ali je moguće da se radi o pirotehničkom sredstvu, koji će biti upotrebljen za vatromet sutra povodom Dana nezavisnosti 4. jula, preneo je AFP.

Neidentifikovani mladić je "šetao, stao na kamen i tada se dogodila neka vrsta eksplozije u kojoj je on povredio stopalo", izjavio je policijski načelnik Li Džouns, dodavši da je 19-godišnjak bio u društvu prijatelja i da verovatno nije iz NJujorka.

EKSPLOZIJA U NJUJORKU! Muškarac teško povređen u Central Parku!

Povređeni je prebačen u bolnicu u kritičnom, ali stabilnom stanju.

Incident se dogodio oko 11 časova po lokalnom vremenu u Central parku, koji se nalazi na Menhetnu.

Portparol njujorške hitne pomoći je naveo da je u pozivu upućenom sa lica mesta rečeno da je mladić "verovatno ostao bez noge" i da se "čini da je delimično amputirana u eksploziji". 

Američke vlasti su pojačale mere bezbednosti uoči sutrašnjeg praznika, posebno na aerodromima i železničkim i autobusnim stanicama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija