• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

03.07.2016

22:23

KIM DŽONG UN PATI OD INSOMNIJE! Lider Severne Koreje se ugojio i ima problem sa spavanjem!

Vesti

KIM DŽONG UN PATI OD INSOMNIJE! Lider Severne Koreje se ugojio i ima problem sa spavanjem!

Podeli vest

Lider Severne Koreje Kim Džong Un se od kada je došao na čelo države pre četiri godine ugojio 40 kilograma, jer prevelikim konzumiranjem hrane i pića pokušava da se izbori sa stalnim strahom od atentata, navodi se u izveštaju obaveštajne agencije Južne Koreje

Kim takodje pati od insomnije, saopšteno je na zatvorenoj sednici južnokorejskog parlamenta, prenosi Gardijan.

Kada je 33-godišnji Kim došao na vlast posle smrti svog oca Kim Džong Ila u decembru 2011, imao je 90 kilograma, do 2014. je dobio 30 kilograma, a veruje se da sada ima 130, rekao je novinarima član vladajuće partije Južne Koreje Li Čeol Vu.

Obaveštajna služba veruje da se Kim prejeda i ne može da spava zbog zabrinutosti za sopstvenu bezbednost, a moguće i iz straha od osvete zbog čistki nekoliko visokih zvaničnika prethodnih godina.

IZ ŠESTOG PUTA! Severna Koreja uspela da lansira dve balističke rakete

Kim je bio nemilosrdan prema onima koje je smatrao svojim protivnicima, gaseći svaku nadu da će biti fleksibilniji lider od svog oca i dede, navodi Gardijan.

Južnokorejska agencija je saopštila da je potvrdila da je Kimovan tetka živa iako se nije dugo pojavljivala u javnosti. Njen suprug i dugogodišnji Kimov savetnik ubijen je 2013. zbog izdaje i korupcije.

Spekulacije o njegovom zdravlju počele su krajem 2014. pošto se tri sedmice nije pojavio u javnosti.

Kada se tokom posete jednoj fabrici na televizijskom snimku videlo kako hramlje, krenule su glasine da ima giht ili dijabetes.

ČUDNI POTEZI KIM DŽONG UNA! Severna Koreja oslobodila rusku jahtu!

Prošlog meseca je vidjen s cigaretom tokom posete dečijem kampu u Pjongjangu, u vreme kada se u zemlji vodi kampanja protiv pušenja. Poslednji put pre toga vidjen je da puši u martu, a prema oceni analitičara Kim možda pokušava da izbegne pušenje tokom zvaničnih poseta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17