• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/dejlimejl/Informer.rs

06.07.2016

21:10

(VIDEO) ISIS IM JE DOSLOVNO UNIŠTIO ŽIVOTE! Ovako izgleda lice seksualne robinje!

Vesti

(VIDEO) ISIS IM JE DOSLOVNO UNIŠTIO ŽIVOTE! Ovako izgleda lice seksualne robinje!

Podeli vest

Kako prenosi "Dejli mejl", islamisti gube vlast u gradovima u svom samoproglašenom kalifatu, zbog čega su prinuđeni da prodaju robove, pa se bezočni oglasi mogu naći na aplikacijama kao što su Telegram ili "Voc ap". Osim što prodaju robinje, islamisti formiraju i bazu podataka, u kojoj navode ime roba i novog vlasnika, kako bi se sprečilo njihovo bekstvo kroz kontrolne punktove

"Devica. Prelepa. Stara 12 godina... njena cena je 12.500 dolara i uskoro će biti prodata".

Ovakav oglas može se pročitati se na popularnim aplikacijama i reč je o pokušaju islamista da prodaju jednu od pripadnica jazidskog naroda. Ona je samo jedna od 3.000 devojaka i žena koje se nalaze u jezivom ropstvu Islamske države.

Lamija Aji Bašar uspela da, iz petog puta, pobegne u martu iz jezivog zatočeništva džihadista. Za AP je ispričala da je oteta sa bratom i sestrom 2014. godine i da je tokom tih godina bila "predavana" od vojnika do vojnika. Tokom bekstva, naletela je na minu, koja je prilikom eksplozije ubila dve devojke, stare osam i 20 godina. Nju je oslepela na desno oko i ostavila ožiljke po celom licu.

DRŽE IH U SEKSUALNOM ROPSTVU! Islamska država preko aplikacije prodaje jazidske žene!

Ipak, uprkos povredama koje je pretrpela, kaže da se ne kaje.

- Čak i da sam izgubila oba oka, vredelo bi jer sam preživela njihov pakao. Smatram sebe srećnicom - navela je ona.

Fotografije robinja Islamske države do kojih je došao AP pokazuju kitnjasto obučene devojke, sa teškom šminkom kako zure u kameru. Sve su mlade i nijedna od njih nema više od 30 godina. Među robinjama je i Nazdar Murat, koja je imala samo 16 godina kada je oteta. Njena majka kaže da se samo jednom čula sa njom i da joj je ova rekla da se nalazi u Mosulu.

- Svaki put kada neko dođe odatle, pitam da li je možda čuo nešto o njoj. Neki su mi rekli da je počinila samoubistvo, ali ne znam da li da verujem u to - ispričala je majka.

Pogledajte video:

Inače, borci Islamske države su poznati po tome da imaju seksualne robinje, a većina njih je iz jazidske zajednice. Strahote koje one proživljavaju po prvi put je na svetlo dana iznela organizacija "Amesti internešenal" . Tada je svetska javnost saznala da Islamska država jazidske devojke koristi kao seks robinje, a da mnoge od njih nisu imale više od 12 godina. Nakon što su se iživeli nad njima, prodavali su ih kao belo roblje, i to po ceni od 20 evra po devojčici.

Silovanja, odvajanje od muških članova porodice koji su likvidirani na njihove oči, samo su neki od užasa koje su devojčice, devojke i žene iz jazidske zajednice pretrpele od islamskih ekstremista.

ISIS NAŠAO NOVI NAČIN DA ZARADI PARE! Prodaju robinje PREKO FEJSBUKA, cena "po komadu" oko 8.000 dolara!

Islamisti su neretko su i tražili i da "isprobaju" devojku. Nakon nekoliko sati, devojke bi se vraćale pretučene, raščupane, izgrebane i silovane. Mlade devojke su odmah kupovane, dok su starije ostajale u zarobljeništvu, a tokom proteklih nekoliko meseci, one koje su uspela da se izvuku iz kandži džihadista, opisivale su strahote koje su preživele.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija