• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2016

15:51

U PRILOG TEORIJAMA ZAVERE! TURCI OBJAVILI: Pilot koji je oborio ruski suhoj učestvovao u puču?!

Vesti

U PRILOG TEORIJAMA ZAVERE! TURCI OBJAVILI: Pilot koji je oborio ruski suhoj učestvovao u puču?!

Podeli vest

Jedan od učesnika državnog prevrata u Turskoj bio je i pilot koji je oborio ruski avion Su-24, izjavio je gradonačelnik Ankare Melih Gokček

Prema rečima gradonačelnika, pilot je bio član organizacije sveštenika Fetulaha Gilena.

Aktivnosti ove organizacije zvanična Ankara naziva „paralelnom državom“. Ranije je predsednik Erdogan optužio pristalice Gilena za organizovanje pobune. Sama organizacija sa sedištem u SAD odbacuje ove optužbe, a Gilen je lično osudio prevrat.



TURCI UVAĆENI U LAŽI : TV Foks objavila montirani snimak upozorenja oborenom Suhoju!

MIROSLAV LAZANSKI TVRDI: Državni udar u Turskoj je napad na PUTINA I RUSIJU!

- Upravo ’paralelna država‘ pokvarila je naše odnose sa Rusijom. To je bio incident (obaranje aviona) u kojem je učestvovao jedan od pilota iz te organizacije. On je bio jedan od učesnika puča. Dosad to nismo objavljivali, zadržali smo informaciju za sebe. Ali ja, Melih Gokček, kažem da su naše odnose sa Rusijom pokvarili upravo ovi nitkovi - izjavio je gradonačelnik na televiziji CNN Turk.


STRUČNJAK ZA BLISKI ISTOK: Puč u Turskoj je bio toliko traljav, DA JE MNOGO SUMNJIV! Možda Erdogan stoji iza njega!


(VIDEO) TURCI ČEKALI SUHOJ U ZASEDI: Erdoganov zamenik pokazao plan kretanja ruskih aviona!

On je dodao da je „paralelna država“ nameravala da izoluje Tursku na međunarodnoj sceni.

- Juče sam imao gosta iz Rusije — Putinovog savetnika. On deli moje mišljenje - istakao je Gokčev, ali nije precizirao o kojem je savetniku reč.


(UŽIVO) KRVAVI BILANS PUČA U TURSKOJ: 265 žrtava, 1.440 ranjenih i 2.800 uhapšenih!

Turski lovac oborio je ruski avion na nebu iznad Sirije u novembru prošle godine. Predsednik Rusije nazvao je to „udarom u leđa“ saradnika terorista, nakon čega je Moskva uvela Turskoj niz ekonomskih ograničenja. Krajem juna predsednik Erdogan uputio je Vladimiru Putinu izvinjenje i saučešće, nakon čega Putin je objavio da dolazi do normalizacije odnosa sa Ankarom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 7 godina

E da ste to rekli i bar se izvinili Putinu onog dana kad se dogodio incident, da vam i poverujemo. Ovo sada je sminkanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija