• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.07.2016

11:30

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE UZ PREĆUTNU SAGLASNOST DRŽAVE! Žrtvu grupnog silovanja ponovo silovali isti muškarci!

Vesti

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE UZ PREĆUTNU SAGLASNOST DRŽAVE! Žrtvu grupnog silovanja ponovo silovali isti muškarci!

Podeli vest

Indijska studentkinja koja je pre tri godine bila žrtva silovanja, ponovo se našla u bolnici nakon što ju je ponovo silovala grupa muškaraca, među kojima i neki koji su optuženi za prethodno silovanje, saopštila je danas policija



Policija u državi Harjana, gde se dogodio napad, traga za petoricom koji su optuženi da su oteli dvadesetjednogodišnju studentkinju ispred njenog koledža, a zatim je drogirali i silovali u automobilu.


ŠOKANTAN ZLOČIN U BRAZILU: Više od 30 muškaraca silovalo devojčicu i sve to snimali!

Studentkinja, koja je po indijskom kastinskom sistemu pripada najnižoj kasti takozavanih "nedodirljivih" nađena je u sredu uveče kako leži bez svesti u žbunju uz autoput.

Zamenik šefa policije u Harajani Pušpa Katri izjavio je da je studentikinja, koja se još nalazi u bolnici, identifikovala svu petoricu, od kojih su dvojica trenutno na slobodi uz kauciju dok čekaju suđenje za prvo silovanje iste osobe 2013. godine, prenosi AFP.


GRUPNO SILOVANJE! Policajci zlostavljali devojku u stanici, 120 osumnjičenih!

- Identifikovala je svih pet optuženih, a dvojica od njih su bili uključeni u grupno silovanje studentkinje u okrugu Bivandi 2013. godine. Formirali smo nekoliko timova kako bi uhapšili optužene - izjavio je Katri AFP-u.


STRAVA I UŽAS! Silovane devojčice od dve i pet godina u Indiji

Porodica studentkinje je optužila pomenutu petoricu da su im pretili pre napada u sredu tražeći da povuku tužbu za silovanje iz 2013. godine.

- Stalno su pretili da će nas kompromitovati. Čak su nudili i pozamašnu sumu za poravnanje, ali mi nismo pristali - rekao je brat žrtve kako prenosi Hindustan tajms.


NAJGNUSNIJI SLUČAJ PEDOFILIJE U ISTORIJI! Britanac silovao više od 200 dece, MEĐU NJIMA I BEBE OD 6 MESECI!

Porodica kaže i da su bili primorani da se presele u drugi okrug zbog malttretiranja kojima su ih podvrgavali optuženi. Njihove komšije, pripadnici kaste nedodirljivih, održali su proteste u nedelju kako bi tražili pravdu za žrtvu.

Nasilje nad ženama u Indiji bilo je u centru svetske pažnje posle grupnog silovanja jedne studentkinje u autobusu u Nju Delhiju koje je imalo fatalni ishod. 

Taj slučaj je doveo do reforme indijskih zakona o silovanju, ubrazanja sudskog procesa i oštrijih kazni, ali najnoviji podaci pokazuju da je u 2014. godini zabeleženo 36.735 slučajeva silovanja dok aktivisti kažu da je pravi broj čak i veći jer je žrtve često sramota da prijave silovanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija