• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT/Informer.rs

21.07.2016

08:02

(FOTO) LOM NA GIBRALTARU! Britanska nuklearna podmornica se sudarila s brodom!

Vesti

(FOTO) LOM NA GIBRALTARU! Britanska nuklearna podmornica se sudarila s brodom!

Podeli vest

Jedna od britanskih najnovijih nuklearnih podmornica nakon sudara sa trgovačkim brodom pristala je na Gibraltaru. Sudar se dogodio tokom redovne vežbe mornarice

Kraljevska mornarica je saopštila da je pokrenuta hitnu istragu i dodala da je tokom sudara podmornica oštećena, ali nijedan član posade nije povređen.

"Nuklearni reaktor podmornice nije oštećen. Dalje provere će biti sprovedene, ali nema razloga za zabrinutost kada je reč o bezbednosti", naglasila je mornarica.

U saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva odbrane, Kraljevska mornarica navodi da se incident dogodio u utorak oko 13:30 po lokalnom vremenu.

"U kontaktu smo sa posadom trgovačkog broda i ne postoje naznake da je iko povređen“, dodaje se.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 7 godina

Jaka im mornarica a i jaka im vojska. Svi uduvani i ne znaju šta treba da rade !!! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!!!!

Slobodan

pre 7 godina

Šta to bi "pomorska velesilo"? Pa to ne bi smelo da se dogodi ni bananamenu. Boiže mili, koju li su ovi "stručnjaci" pomorsku vojnu akademiju završili?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija