• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

01.08.2016

13:48

JAPANCI SE ISTRAUMIRALI! Obavestili ih da je Tokio pogodio zemljotres jačine 9,1 Rihtera!

Vesti

JAPANCI SE ISTRAUMIRALI! Obavestili ih da je Tokio pogodio zemljotres jačine 9,1 Rihtera!

Podeli vest

Stanovnike Japana danas je nakratko uhvatila panika kada su zvaničnici izdali pogrešno upozorenje da je Tokio pogodio snažan zemljotres magnitude 9,1

Japanska meteorološka agencija izdala je upozorenje posle 17 časova popodne po lokalnom vremenu da je izuzetno jak zemljotres pogodio Tokio. Upozorenje je obustavljeno posle samo nekoliko sekundi, ali je alarmiralo korisnike društvenih mreža.

Agencija je saopštila da istražuje kako je izdato lažno upozorenje, a zvaničnici navode da bi razlog mogao biti grom koji je udario u seizmograf, aparat koji beleži potrese tla.

Zemljotres magnitude 9 pogodio je severozapadnu obalu Japana u martu 2011. godine kada je poginulo više od 18.000 ljudi, dok su tri nuklearna reaktora teško oštećena.

Japan je u veoma trusnom području i među zemljama sveta s najviše zemljotresa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija