• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: poligraf.news

03.08.2016

23:31

MELANIJA TRAMP OVO NIJE OČEKIVALA: Iz Republike Srpske joj stiže specijalan poklon!

Vesti

MELANIJA TRAMP OVO NIJE OČEKIVALA: Iz Republike Srpske joj stiže specijalan poklon!

Podeli vest

Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike obuće iz Banjaluke, priprema poklon za buduću prvu damu Sjedinjenih Američkih Država! O kakvom se poklonu radi, otkriva ekskluzivno za Poligraf

- Ja sam čovek koji izuzetno poštuje žene, i strašno me je iznervirala prljava kampanja koja se ovih dana vodi u američkoj predizbornoj trci protiv jednog od kandidata, a u kojoj se zloupotrebljava njegova supruga!

Ako je izvlačenje iz ormara golišavih slika Melanije Tramp sa početka njene karijere glavni adut izbornog štaba Hilari Klinton, onda je to bruka za samu Klintonovu koja je pristankom na to pokazala, u najmanju ruku, potpuno odsustvo ženske solidarnosti.

Kao neko ko prostor od Triglava do Đevđelije još uvek smatra svojom domovinom, odlučio sam da pošaljem našoj lepoj Slovenki dva para cipela, kao znak podrške njoj lično, ali i njenom suprugu, jer vidim da Srbi u Americi više podržavaju Trampa i njegovu politiku- kaže Marko Umićević za portal Poligraf 

poligraf.news

Kad je u pitanju izbor ko će biti prva dama Amerike - Melanija Tramp ili Bili Klinton, mislim da bar kod nas Srba nema dileme!

Umičević ističe da je njegova ideja motivisana, osim zemljačkim razlozima, i uverenjem da će prljava kampanja koja se vodi protiv nje i njenog muža, kod Melanije Tramp probuditi poznati balkanski inat, koji će je podstaknuti da se još više angažuje u kampanji i da uđe u Bijelu kuću.

- Pošto sam već preko glave preturio nekoliko izbornih kampanja, a na pragu sam još jedne jer sam kandidat na listi SNSD za odbornika na našim lokalnim izborima, znam da nema pobede bez da se podere bar jedan par cipela!

Reuters

Zato ćemo Melaniji napraviti jedne udobne cipele sa đonom od specijalne memorijske pene da može da „šparta“ Amerikom, a da ne izgubi ništa od svoje elegancije.

Drugi par cipela će biti damske salonke od najkvalitetnije kože, koje će specijalno za nju kreirati naši dizajneri, da u njima pobednički ušeta u Belu kuću, kaže Umičević za Poligraf.

- Preko vlasnika BEME koji su iz Slovenije, saznaćemo koji broj cipela Melanija nosi, a naći ćemo način da joj poklon što pre uručimo, pa makar ja morao lično preko okeana, odlučan je Marinko Umičević.

(FOTO) NOVI ŠOK! Ruše Trampa golim fotkama njegove žene: MELANIJA TRAMP U LEZBO-AKCIJI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lana Schwartz

pre 7 godina

Bravo!Evo ja sam u Americi,mogu da joj urucim cipele:)))

Sale

pre 7 godina

Halo, jel tebi noge smrde? Pa sta ti mislis da se tako mogu urucivati kojekakvi pokloni drzavnicima ili predsednickim kandidatima ? Jedan renomirani proizvodjac cipela bi platio nekoliko miliona dolara za takvu reklamu a neki seljober bi to za dzabe, za par opanaka.

Peca

pre 7 godina

Ako treba doći cu ja iz Australije uzeti cipele i pravac kod mss .Tramp da joj predam poklon

sudija

pre 7 godina

A da se Hilari skine svi bi povracali. Zato je Monika bila njena zamjena.\n

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija