• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org

09.08.2016

11:05

(VIDEO) HILARI TEŠKO BOLESNA?! Internetom kruže video i fotke na kojima Klintonova "sumnjivo kašlje" i JEDVA HODA!

Vesti

(VIDEO) HILARI TEŠKO BOLESNA?! Internetom kruže video i fotke na kojima Klintonova "sumnjivo kašlje" i JEDVA HODA!

Podeli vest

List American Mirror već je napisao: Stanje zdravlja Hilari Klinton otvara mnoga pitanja i to može biti glavni problem ove predsedničke kampanje

Ponovo se zatalasao američki deo interneta. I ponovo zbog Hilari Klinton.

Jer, pojavila su se video i foto svedočanstva da predsednički kandidat Demokratske partije ima ozbiljne zdravstvene probleme. Da "sumnjivo kašlje" i da povremeno nije u stanju ni da se samostalno popne stepenicama.


SKINUO RUKAVICE! Najteža Trampova optužba do sada: HILARI KLINTON JE OSNIVAČ ISLAMSKE DRŽAVE!

Internetom se šire fotografije koje pokazuju kako nekoliko muškaraca pomaže Klintonovoj dok se uspinje stepenicama.

Neki Amerikanci su zbog ovoga uznemireni i zabrinuti. Drugi - očito republikanci - otvoreno joj savetuju da diže ruke od velike politike.        Izvesna Karolina je napisala: "U interesu svog zdravlja, Hilari treba da napusti predsedničku trku. Ona bez tuđe pomoći ni stepeništa ne može da koristi".

Reuters


RAFALNA PALJBA DONALDA TRAMPA: Hilari je mentalno neuravnotežena, građani neće nekog ko doživljava 'kratke spojeve'!

Pol Žozef Džonson na sličnoj talasnoj dužini: "Hilari se jedva drži na nogama. Ona mora odmah otkriti svoje pravo zdravstveno stanje".

Korisnik interneta sa nikom Majk Cernović podseća da je Klintonova 2009. polomila ruku na putu ka Beloj kući, da je 2011. pala izlazeći iz aviona, a da je 2012. pala u sopstvenoj kući i zadobila povrede. Ovome je dodao: "Hilari Klinton izgleda kao neko ko prikriva ozbiljne zdravstvene probleme".


HILARI BLIŽA BELOJ KUĆI: Najnovija anketa u SAD, Klintonova povećala prednost nad Trampom!

Britanski list Daily Mail ukazao je danas da izborni štab Donalda Trampa po internetu širi fotografiju na kojoj se Klintonova "okliznula na stepeništu". Ta fotografija je nastala u februaru ove godine u Južnoj Karolini, a na njoj se vidi kao je pridržavaju trojica muškaraca.

AP PHOTO

List American Mirror već je napisao: "Stanje zdravlja Hilari Klinton otvara mnoga pitanja i to može biti glavni problem ove predsedničke kampanje". Za istu fotografiju je ocenio: "Šokantna fotografija".


ASANŽ PRAVO U CENTAR: Tramp ili Klinton, kao izbor između kolere i gonoreje!

Daily Mail je posebno ukazao da američka desnica protiv demokrata stalno plete diskreditujuće verzije. Za primer navodi - su tvrdili da se Barak Obama nije rodio na teritoriji SAD, takođe da je Bil Klinton umešan u smrt nekoliko ljudi... I podvukao: "Ništa od toga se, sve do danas, nije potvrdilo!".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 7 godina

Ma to nije bolest nego reflex(znajući sklonosti njenog muža).Mnogo se "nagutala"pa je to postao refleks

nada

pre 7 godina

Ta budala je odavno pala ali zelja za vladavinom je veca od zdravlja !!!!!!

magda

pre 7 godina

Stize joj Bozja naplata za sve sto je uradila do sada.A i njen suprug nece proci bolje,mucice se u bolesti kao dva pseta,bolje i ne zasluzuju.\n

pettar

pre 7 godina

Ne samo to, zamislite kakve odluke moze doneti bolesna osoba, posebno ako joj se ne zna kada ce kraj. Drugo ona je povredjena, Levinski i bruka se ne mogu zaboraviti. Znaci ona je puna mrznje prema svima i svemu a tada zdrav razum ne deluje... i ja se plasim njenog dolaska na mesto Predsednika, kako za mene i moju porodicu ona je opasna za covecanstvo... svi smo osetili njene nerazumne odluke prilikom bombardovanja nase zemlje. Nekanam je Bog u pomoci.

nele011

pre 7 godina

...ova bolesna u noge...a milioni bolesni u glavu....nema ovde leka...a jos ce sve nas da zaraze...

Alo bre

pre 7 godina

Mihailo! zašto nam ne napisa ŠTA JE ISTINA ?. Kakav si ti autoritet?, da baš tebe obaveste. Ja odista mislim da si ti zdrav koliko i ona.

Ljubo

pre 7 godina

Koliko je gresna ,koliko su zla narodima napravili sirom planete u zadnjih 15 - 20 godina samo,ne vjerujem da ce imati lijepu starost...sve dodje na naplatu,jer ovakvi ljudi kao i ona sama nemaju sa Bogom nista...neke su ubijali direktno ,a druge su ubijali sa laznim obecanjima ...

vuk

pre 7 godina

nece jos neuspeli abortus uf daj boze da baci peglu

Dusan

pre 7 godina

A mislite da su amerikanci zdraviji od svoje kandidatkinje?Da jesu nebi verovali pricama da ju je Putin otrovao.Zdravom i pametnom coveku tako nesto nebi ni slucajno palo na pamet.Zasto bi Putin nosio takvu spodobu na savesti.Gluposti.I to jos tvrde "obrazovani"lekari koji joj navodno popravljaju zdravlje.

Dusan

pre 7 godina

Ni bolest nije jaca od zelje za ratovanjem,zlocinima i ubijanjem po svetu.Vazno je da je njena licna doktorka ubedljivo objavila svetu da je ova prokleta baba podobna za predsednika SAD-a.Jadan je taj SAD-e.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija