• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.08.2016

00:08

(FOTO/VIDEO) STRAŠNI KADROVI IZ AMERIKE! Poplave potpuno paralisale Luizijanu i Misisipi!

Vesti

(FOTO/VIDEO) STRAŠNI KADROVI IZ AMERIKE! Poplave potpuno paralisale Luizijanu i Misisipi!

Podeli vest

Scene potopljenih automobila, kuća, smrznutih i mokrih ljudi, kućnih ljubimaca u kutijama za spasavanje, samo su neke od onih koje se mogu videti ovih dana u gradovima Amerike pogođenim poplavama

Najmanje dvoje ljudi je poginulo, a još dvoje povređeno u poplavama koje su u američkim saveznim državama Luizijana i Misisipi uzrokovale jake kiše, usled čega je i evakuisano 1.000 građana, saopštile su danas lokalne vlasti.

Usled kiše koja pljušti već dva dana je guverner Luizijane Džon Bel Edvards proglasio vanredno stanje, usled čega su zatvorene škole, državne institucije i mnogi putevi, preneo je Rojters.

U blizini grada Bejker u Luizijani je pronađeno telo 68-godišnjeg muškarca, koji se utopio dok je pokušavao da se evakuiše iz svog doma, izjavio je sudski islednik Vilijam Klark.

Tanjug/AP Photo

Pored toga, na severu Luizijane je u jednom kamionetu pronađeno telo neidentifikovanog muškarca, nakon što je bujica odnela njegovo vozilo sa puta u blizini grada Grinsburg, navela je kancelarija lokalnog šerifa.

Američka Nacionalna meteorološka služba je objavila upozorenje da bi tokom vikenda moglo da dođe do poplava u delovima južnog Misisipija i na jugoistoku Luizijane, uključujući Nju Orleans.

Iste savezne države su poplave pogodile i u martu, kad je poginulo najmanje četvoro ljudi, a više hiljada kuća je oštećeno.

Pogledajte šta je napravila poplava u Luizijani:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 7 godina

E a sada na redu je Wasington i New York a posebno Volstreet aako bogda !

vlada

pre 7 godina

Sve je to "malo" /premalo/ za namerno izazvana zla po celoj planeti!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija