• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

14.08.2016

17:20

(VIDEO) NATO PAKTU POKAZALI MIŠIĆE: Ovo su najžešći detalji Međunarodnih vojnih igara u Rusiji!

Vesti

(VIDEO) NATO PAKTU POKAZALI MIŠIĆE: Ovo su najžešći detalji Međunarodnih vojnih igara u Rusiji!

Podeli vest

Na Jutjub kanalu Ministarstva odbrane Rusije objavljen je video na kome su najbolji trenuci takmičenja Međunarodnih vojnih igara koje su se u subotu 13.8. završile u podmoskovskom Alabinu
printscreen

Međunarodne vojne igre 2016“ organizovane su na teritoriji Kazahstana i Rusije od 30. jula do 13. avgusta. Na takmičenjima su učestvovali vojnici iz 19 zemalja sveta.

Na programu su bila takmičenja padobranaca, tenkista, obaveštajnih službi itd. Rusija je na Igrama osvojila 20 zlatnih medalja i timsko prvo mesto.

Ekipa Vojske Srbije zauzela je treće mesto na međunarodnom takmičenju pontonirskih jedinica "Otvorena voda" koje je tokom vikenda održano na reci Oka u ruskom gradu Muromu, u okviru Međunarodnih vojnih igara.

printscreen

Uspeh je ostvarila i ekipa Vojske Srbije koja učestvuje u Tenkovskom biatlonu plasmanom u polufinale. Žrebom je odlučeno da se naši tenkisti takmiče u tenkovima plave boje i to trećeg dana polufinalnih trka, 11. avgusta, u grupi sa ekipama Azerbejdžana, Rusije i Indije.

Na trećem poligonu, u okviru takmičenja "Čisto nebo", eikpa Vojske Srbije nastupala je u sprinterskoj trci ZU Kamaz. Iako naše oružane snage ne poseduje navedeno naoružanje, pripadnici Vojske Srbije su bili ravnopravni učesnici u takmičenju.

STROGO POVERLJIVO! PUTIN NAS NE OSTAVLJA NA CEDILU: Srbija mora biti vojna sila!

(FOTO/VIDEO) SRBIJA DOBIJA SMRTONOSNI SISTEM 'BUK'! Sjajna vest iz Moskve, stiže nam jedno od NAJMOĆNIJIH ORUŽJA!

DRAMA, OPET SMO NADRLJALI: Zbog pakta Putina i Erdogana Amerika sprema HAOS U SRBIJI!

(FOTO/VIDEO) SRBIMA KOZAČKE SABLJE, RUSIMA ZLATO: Svečano zatvorene međunarodne vojne igre!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deftones

pre 7 godina

ja ne mogu da svatim nikako ne daj boze da dodze do nekog glupog poteza rusija bi bila prasina ej amerika nemacka engleska francuska

ljubisa

pre 7 godina

Te nazovi države koje si nabrojao i ne mogu da se pohvale da imaju nacionalnost,odnosno ne ratuju za interese države nego za interes par "aristokarskih" porodica,dok sa druge strane imaš Rusiju i Putina koji će učiniti sve za interese svog naroda,a uz to još i veliki vjernik a da ne spominjem činjenicu da imaju više bojevih glava od naci država....

lavica

pre 7 godina

deftones@Sto kazes ako dodje do glupog potez?Zato sto znas da bi odgovor Rusije bio jeziv,zapad zna a ti kao ne znas.Nemoj da se blamiras..

deftones

pre 7 godina

dal se ikada ove zemlje sto sam nabrojao hvale oruzijem ne u poslednje vreme rusija non stop samo kako nesto plasi sto kazu stari plasi mecku resetom

vlada

pre 7 godina

Loše sam "složio" komentar, a namera je da su i pre vežbi "natovci" bili usrani!

Ljubo

pre 7 godina

Ovaj prvi komentar ,me je bas nasmijao ...ali i pokazao ,koliko mrznja prema nekome ,sprecava da glava razmislja pametnije .Ne znam ,da li neki tipovi procitaju nesto u zivotu ,osim sto gledaju Holivud filmove... zarastu mozgovi u prasinu ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija