• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2016

01:04

TRAMP POREDIO HILARI SA ANGELOM MERKEL: Berlin reagovao na njegovu izjavu o migrantima!

Vesti

TRAMP POREDIO HILARI SA ANGELOM MERKEL: Berlin reagovao na njegovu izjavu o migrantima!

Podeli vest

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp ignorisao je činjenice kada je izneo ocenu da je politika "otvorenih vrata prema izbeglicama" nemačke kancelarke Angele Merkel rezultirala povećanjem kriminala, izjavio je nemački ministar za evropska pitanja Mihael Rot.

Tramp jeu utorak na mitingu u Ohaju nazvao katastrofalnom odluku Merkelove da primi više od milion izbeglica i da njegov protivkandidat Hilari Klinton želi da bude kao nemačka liderka.

- Ukratko, Hilari Klinton želi da bude američka Angela Merkel, a vi znate kakvu je katastrofu masovna imigracija načinila Nemačkoj i nemačkom narodu. Kriminal je povećan do nezamislivog nivoa. To je katastrofa- rekao je Tramp.

UBIJEN ZBOG HILARI? Pronađen mrtav otac lekara koji je objavio da je Klintonova teško bolesna!

Rot je Rojtersu rekao da te Trampove procene nisu tačne i da je, imajući u vidu važnost američkih izbora u svetu, važno ispraviti izjave izrečene u okviru kampanje u stranim zemljama koje su zasnovane na "strahu, lažima i poluistinama".

Podaci nemačkog Ministarstva unutrašnjih poslova pokazuju da kriminalna dela u 2015. nisu povećana u odnosu na prethodnu.

- Žao mi je što predsednički kandidat republikanaca iznosi takve stvari bez činjenične osnove- rekao je Rot.

On je naveo da je Nemačka i dalje mirna zemlja gde se ljudi jedni prema drugima ophode s poštovanjem i da se i dalje ulažu napori da se izbeglice integrišu u društvo.

TRAMP OTKAČIO OD BESA: Ne takmičim se sa kvarnom Hilari, već sa kvarnim medijima!

DŽO BAJDEN HVALI HILARI : Tramp već čini SAD manje bezbednim

HILARI VIDI SEBE U BELOJ KUĆI: Klintonova imenovala prelazni tim u slučaju pobede!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо ни Трампа, ни Клитонку, ни Меркелку. Не подржавамо сеобу народа исламске вере са Блиског и Средњег Истока у хришћанску Европу. Најезда мухамеданаца на Европу мора се зауставити. Пре неки дан џихадлија напао људе у Београду. Хаос у Србији на све стране. Шта ради народна милиција, народна армија, БИА, ВОА, ВБА, КНОЈ, ОЗНА, УДБ-а, апсанџије, амфибије, жандармерија, авиони, камиони, коњи, пси, чамци, бродови, понтони, хеликоптери, мотори, камере, сензори, ласери. Неко плански ради да Србима и Србији утрапи неколико стотина хиљада муслимана, који ће пореметити националну, културну и верску структуру српског становништва.

gasterbajter

pre 7 godina

samo je povrcan broj silovanja sitnica......\n\n

KAKVA BRE INTEGRACIJA

pre 7 godina

Svako ko zeli integraciju kulture koja bioloski zeli da unisti drugi kulturu je smrtni neprijatelj nacije domacina!! Dakle Merkel je neprijatelj nemackog naroda.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17