• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2016

21:23

OTKRIVAMO: HAKERI RASKRINKALI PAKLENI PLAN AMERIČKOG TAJKUNA! Soroš koristi migrante da pravi haos u Evropi!

Vesti

OTKRIVAMO: HAKERI RASKRINKALI PAKLENI PLAN AMERIČKOG TAJKUNA! Soroš koristi migrante da pravi haos u Evropi!

Podeli vest

"Fond za otvoreno društvo" Džordža Soroša, u dokumentu na devet strana koji je hakovan iz njegovog kompjuterskog sistema, napravio strategiju kako da izbegličku krizu iskoristi za izazivanje krvavih sukoba u Evropi. Soroš finansirao čak 22 nevladine organizacije sa 8.143.402 dolara da sprovedu taj njegov plan

Američki tajkun Džordž Soroš planira da iskoristi migrantsku krizu kako bi izazvao krvavi haos u Evropi! Ovo dokazuju dokumenti njegovog "Fonda za otvoreno društvo", koji su objavljeni pošto su hakeri upali u kompjuterski sistem američkog milijardera i skinuli "strogo poverljive spise" koji su tamo čuvani.

OTKRIVENI PLAĆENICI ZLOGLASNOG AMERIČKOG TAJKUNA: Soroš kontroliše sve SFERE ŽIVOTA U SRBIJI!

Ubeđen sam da je "balkanska izbeglička ruta" Soroševo maslo, kako bi izazvao haos i dodatno se obogatio
Milorad Vučelić,
glavni urednik "Pečata"

Naime, u dokumentu na devet strana pod nazivom "Međunarodna izbeglička inicijativa - upravljanje migracijama i njihovo sprovođenje", koji je "iscurio" na internetu, izneta je jasna i nedvosmislena strategija po kojoj bi pod plaštom "borbe za prava migranata" trebalo izdejstvovati da se što većem broju izbeglica omogući dolazak u Evropu.

To bi omogućilo izazivanje haosa i krvavih sukoba, slabljenje nacionalnih vlada, a zatim i lakšu kontrolu nad njima. U dokumentu doslovce stoji da je ideja da se vlade evropskih zemalja nateraju da migrantsku krizu prihvate kao "novu realnost". Soroš je izdvojio 8.143.402 dolara kojima je finansirao čak 22 nevladine organizacije kako bi sprovodile njegov pakleni plan.

"Nevladine" vlade

Sorošev fond u dokumentu od 16. maja 2016, čiji su autori Ana Krouli i Kejt Rosin, već u uvodu otkriva koga je sve i koliko američki milijarder platio kako bi pomogao da što veći broj izbeglica stigne u Evropu i tako izazove haos.

SOROŠ ZA HAOS U SRBIJI DAO SKORO ČETIRI MILIONA EVRA! Objavljujemo spisak svih plaćenika američkog tajkuna!
 

Informer

- U periodu između 2014. i 2016. obezbeđeno je 40 donacija za 22 nevladine organizacije. Jedanaest organizacija koje se migracijama bave na globalnom nivou finansirano je sa 4.350.705 dolara, dok je još 11 organizacija koje upravljaju izbegličkim tokovima na migrantskim rutama plaćeno sa 3.792.697 dolara - piše u dokumentu.

Informer

Odmah potom, Soroševa fondacija otkriva da je početna namera ovog plana da se vlade evropskih država spreče da vraćaju izbeglice sa svojih granica.

- Postojeća migrantska kriza je idealna prilika da se poboljšaju zakonski propisi u ovoj oblasti i povećaju prava izbeglica. Cilj je da se oslabi represija prema izbeglicama na međudržavnim granicama i da se spreči njihovo deportovanje - tvrdi u dokumentu "osvedočeni borac za ljudska prava" Džordž Soroš, ali vrlo brzo otkriva svoju pravu nameru:

- Ideja je da nacionalne vlade izbegličku krizu prihvate kao "novu realnost". Naša krajnja ambicija je da nevladine organizacije ne rade samo na zaštiti prava izbeglica već i da imaju uticaj na nacionalna zakonodavstva kada je uređivanje ove oblasti u pitanju - otkriva se u dokumentu.

Prema rečima analitičara, dokumenti koji su iscurili iz Soroševe fondacije samo formalno dokazuju ono što se već odavno zna - da američki milijarder preko migrantske krize pokušava da kontroliše Evropu. Glavni urednik nedeljnika "Pečat" Milorad Vučelić rekao je za Informer da Džordž Soroš ulaže milione evra u migrantsku krizu kako bi napravio haos u Evropi.

- Dokumenti koje su otkrili hakeri su potvrdili sve ono što mi već godinama znamo i pričamo. Davanjem miliona evra organizacijama za pomoć migrantima Džordž Soroš želi da što veći broj izbeglica dođe u Evropu i napravi haos. To je njegova poznata taktika, da destabilizuje Evropu kako bi mogao da ima što veći uticaj i ostvari ličnu korist. Nije tajna da je njegov plan da sruši evro i Evropsku uniju. Soroš je čovek kome je jedino u interesu da u svetu vladaju haos i ratovi kako bi on mogao da se dodatno bogati. Ubeđen sam da je i "balkanska ruta" njegova ideja kako bi na određen način kontrolisao i ovaj region - tvrdi Vučelić.

Destabilizuje EU

Stručnjak za bezbednost Darko Trifunović kaže za Informer da Soroš finansirajući i "boreći se za prava migranata" direktno utiče na bezbednosnu situaciju u EU.

(FOTO) ŠOKANTNO OTKRIĆE HAKERA: Soroš i NATO gurali Obamu u rat sa Putinom!

- Samim tim što omogućava da migranti dođu u samo srce Evrope Soroš učestvuje u destabilizaciji Evrope. Soroš je i do sada finansirao razne pokrete koji su stajali iza državnih prevrata - podseća Trifunović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Од како су тзв. мигранти дошли непозвано у Србију, ми говоримо да је то сеоба народа. То је исламско освајање хришћанске Европе. Такав план је неко осмислио. Ми говоримо да су паткари део плана, да заједно са мигрантима дестабилизују Србију. Патка и мигранти су заузели Београдски мали пијац и одатле иду у напад на Србију. Има неки лик Ђуровић Радош & друштво у ћошку, који подржава мигранте. Он их зове да дођу у Србију. Његове се изјаве цитирају по новинама и интернету који су под окупацијом друге Србије. С њим су сви ови из Београдског малог пијаца, који су упали у напуштене објекте поред Саве. Сада су се неки преселили у Цетињску. Мигранти и паткари су део једног плана, а то је насиље на српским улицама, дестабилизација у Србији. То се види из авиона. Мора власт да заустави паткаре и мигранте. Паткаре у затвор, а мигранте депортовати из Србије. Ми смо против насиља у сваком погледу.

Siniša Škarica

pre 7 godina

Ako pogledate sam početak spiska "donacija" videćete da se tu nalazi agencija RARIS tj. Regionalna Agencija za Razvoj Istočne Srbije, odnosno za Knjaževac i Zaječar. Agenciju vodi čovek iz DS koji je aktivno učestvovao u prevratu 5. oktobra. Na žalost dobijaju donacije i od države Srbije, ali osim tralala priče nikada ništa nisu uradili za Knjaževac. Sav novac je završen u džepu gazde agencije.

BOKI

pre 7 godina

Ništa od toga ne bi bilo da ne ma žutog ološa i šljama.

crni roko

pre 7 godina

Soroš je četvrta ruka velike bankarske oligarhie,koja piše scenarije, odredjuje glumce,deli uloge,vrši promociju i ubira veliku lovu iz haosa i zla koje čini vekovima.Planovi za uništavanje i cepanje starih nacija(crnogorci,šarplaninci,crnotravci,makedonci,muslimanci,vojvojajarci..) su isti kao oni pre sto godina.Mlado turski,mlado bosanski,mlado bugarski,malo ruski ....Ovi "mlado"su poslužili za rušenje tri carevine posle Prvog svetskog rata.Ostala je samo Engleska i svi ovi bankari su iz "City of London".Zamislite !?Soroš u ovoj velikoj partiji karata služi za licitaciju i blefiranje,mnogo,mnogo gore stvari se valjaju iza brda.

penzioner

pre 7 godina

Hapsiti i proterivati i migrante, a bogami i patkare!

al zamalo

pre 7 godina

u je 8 miliona!brate!kolka kinta s time moze da srusi ameriku ..ajd nezamajavajte nas sa ovim glupostima..

Kefalo

pre 7 godina

Pa ako je to istina a jeste,onda poduzmete nešto a ne samo da se danas pročita i gotovo,a ove izdajnicke organizacije po Srbiji da i dalje kolo vode

Kakva laz

pre 7 godina

Putin zabranio njegovo delovanje tamo,pa involve.A nasi politicari daju da radi po srbiji sta hoce,sto je normalno jel su placenici americki

mister x

pre 7 godina

Hakery?? smjesni ste,Pa svak ziv ko zeli da zna kuzi o cemu je fazon.. Globalna mrznja prema Islamu sa ciljem pobi,rastjeraj otmi,Istu taktiku je upotrebio i rezim MIlosevica uz njihovu blagonaklonost u razbijanju YUG.vec vidjeno.

sike

pre 7 godina

Malo sam iznenadjen otkrivanjem Sorosovih delatnosti,iako je velika stvar u smislu dokaza,ova hakerska akcija. Ja sm prvi put cuo za Sorosa pocetkom 70-tih god,kada je njegovu stipendiju dobila jedna i danas veoma poznata i politicki,ali "van plitike", vrlo aktivna gospodja. Jedini covek koji je stisnuo mu.a da iskreno kaze da je Soros i njega "skolovao je" profesor Kosta Cavoski,koji je u emisiji "Kljuc" na Rts-u ispricao sve sto je dovoljno da bi se znalo realno o tome. Ono sto je u vezi Sorosove aktivnosti kod nas interesantno, je neverovatno, ogroman broj "intelektualaca",koji su "njegovi" ljudi,pa sam im dao naziv "Sorosova legija stranaca",jer su fakat placeni "ratnici".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija