• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

22.08.2016

23:37

UZNEMIRUJUĆE, NEMCI SE SPREMAJU ZA RAT? Vlada savetovala građanima da skladište hranu i vodu?!

Vesti

UZNEMIRUJUĆE, NEMCI SE SPREMAJU ZA RAT? Vlada savetovala građanima da skladište hranu i vodu?!

Podeli vest

Nemačka Vlada je prvi put od okončanja hladnog rata savetovala svojim građanima da uskladište veće količine hrane i vode koje će koristiti u slučaju vanredne situacije.

Pojedini poslanici iz redova opozicije smatraju da novi koncept Civilne zaštite koji će sredinom sedmice biti iznet pred ministre predstavlja zastrašivanje javnosti.

Građanima je savetovano da uskladište dovoljno hrane za desetak dana jer u slučaju vanredne situacije nacionalne službe neće moći odmah da pomognu svima.

Nemački dnevnik "Frankfurter algemajne cajtung" navodi da se novi koncept nalazi u dokumentu Ministarstva unutrašnjih poslova, koji sadrži 69 stranica.

U dokumentu se navodi da "verovatno neće doći do napada na nemačku teritoriju zbog kojeg će biti potrebna konvencionalna odbrana, ali da ne može biti odbačena mogućnost veće bezbednosne pretnje zbog čega su neophopdne mere civilne odbrane".

MERKEL: Izbeglice nisu donele terorizam u Nemačku, sa tim smo se suočili i ranije!

POJAČALI KONTROLU Nemačka vratila više od 13.000 migranata za šest meseci!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milorad Culibrk

pre 7 godina

GOSPODO NEMCI... nemojte da kupujete zalihe hrane i vode jer RTA BITI NECE. Naravno rata nece biti ako ga vi ne budete zeleli ( vi ste i Tudjmana naucili da kaze rata u bivsoj SFRJ nebi bilo da ga Hrvatska nije zelekla). A ako ga budete zeleli to vam nece pomioci jer u novom ratu moze doci DO ISTREBLJENJA VASE NACIJE. Vi ste u 20-om veku svojpm genocidnoscu krivi za smrt preko 100 mil ljudi. Vasa GENOCIDNOST se ne ogleda samo u broju zrtava rata. Vi ste napravili i demografski i genetski genocid time sto ste unistavali narode koji su u svemu bolji od vas. Jevreji, Rusi, Srbi, Cigani i vecinom pravoslavni narodi bili su na vasem nisanu i pod vasim nozem. Bog vam je tada odredio sudbinu stradanja do unistenja. Spasili su vas humani narodi vase zrtve Jevreji, Rusi, Srbi ,Francuzi i Amerikanci.AKO PONOVO KRENETE PUTEM NASILJA SUDBINA VAM JE UNARED PREDODREDJENA. VISE VAS BITI NE MOZE I NECE.

Kos

pre 7 godina

a nasa savetuje da izdrzimo jos da gladujemo i onako ce biti brzo rat vazno je da ona ima

batabosque

pre 7 godina

Већ пар стотина година су најобавештенији о намерама дивљих балканаца српског порекла. Зато морају бити за њихов дом спремни, што и намеравају. Паметно.

vlada

pre 7 godina

Simptomatično, pa i NDH se sprema za rat!? Stara "osovina" se budi, s tom razlikom što će ovog puta dobiti "po ušima", a neće ni preći svoju granicu!

Milorad Culibrk

pre 7 godina

GOSPODO u cemu je moja greska kada necete da objavite moj komentar. Nema ruznih reci samo cista fakta. Hvala

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija