• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2016

23:03

U STRAHU OD TUŽBE: Dejli Mejl povukao tekst o Melaniji Tramp!

Vesti

U STRAHU OD TUŽBE: Dejli Mejl povukao tekst o Melaniji Tramp!

Podeli vest

List i sajt Dejli Mejla povukli su danas priču koju su objavili o supruzi Donalda Trampa, Melaniji, nakon što je ona podnela tužbu protiv tog lista zbog navoda da je bila "poslovna pratnja" devedesetih godina prošlog veka

U informaciji o povlačenju teksta, list je naveo da žali zbog bilo kakvog "pogrešnog tumačenja" članka od 20. avgusta, prenosi AP.

Dodaje se da im je namera bila da pokrenu pitanja o tome da li tvrdnje o njenoj prošlosti mogu da naškode predizbornoj kampanji njenog supruga u trci za Belu kuću.

HILARI VIDI SEBE U BELOJ KUĆI: Klintonova imenovala prelazni tim u slučaju pobede!

 

Melanija Tramp podnela je u četvrtak tužbu za klevetu protiv medijske kuće i blogera, povodom navoda da je bila "poslovna pratnja" devedesetih godina prošlog veka. 

(FOTO) NOVI ŠOK! Ruše Trampa golim fotkama njegove žene: MELANIJA TRAMP U LEZBO-AKCIJI!

Tužbu je podnela u sudu za okrug Montgomeri, u američkoj saveznoj državi Merilend protiv "Mejl midija inkorporejtid", koji objavljuje onlajn izdanje "Dejli mejla", prenosi Rojters. 

Surpuga Donalda Trampa je, takođe, tužila Vebstera Tarplija, koji piše blog u Okrugu Montgomeri u Merlinedu, naveo je njen advokat Čarls Harder u saopštenju. 

(FOTO) NOVI ŠOK! Ruše Trampa golim fotkama njegove žene: MELANIJA TRAMP U LEZBO-AKCIJI!

Oni su dali nekoliko izjava o Melaniji Tramp koje su, kako tvrdi, "100 odsto lažne i izuzetno štetne za njenu ličnu i profesionalnu reputaciju". 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 7 godina

Stavite gole slike od melanije i hilari pa da vidimo ko ce biti predsednik.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija