• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.09.2016

23:24

ISLAMSKA DRŽAVA NAPALA U KOPENHAGENU: Džihadisti se hvale, ubijeni Bošnjak je bio njihov vojnik!

Vesti

ISLAMSKA DRŽAVA NAPALA U KOPENHAGENU: Džihadisti se hvale, ubijeni Bošnjak je bio njihov vojnik!

Podeli vest

Džihadisti iz Islamske države preuzeli su večeras odgovornost za napad na policijace u Kopenhagenu u kojoj je ubijen napadač, danski državljanin poreklom iz BiH, javila je agencija Amak, bliska islamistima

Danske vlasti saopštile su danas da je mladić koji je u pucnjavi u Kopenhagenu ranio dva policajca i jednog civila, identifikovan kao Meša Hodžić, danski državljanin poreklom iz Bosne i Hercegovine. On je jutros umro u bolnici od posledica ranjavanja. Amak je naveo da je Hodžić (25) bio "vojnik Islamske države".

- Napadač na čijoj meti je bila policija u Kopenhagenu izveo je napad kao odgovor na naš apel da mete budu zemlje koalicije- navodi se u saopštenju džihadista koji pominju međunarodnu vojnu koaliciju koja bombarduje njihove položaje u Iraku i u susednoj Siriji.

DŽIHADISTI SLAVE NAPAD U BELGIJI: Alžirac sa mačetom vojnik Islamske države?!

Hodžić je u gradskoj četvrti Kristijanija iznenada zapucao na policajce tokom rutinske kontrole u zoni poznatoj po uličnoj prodaji droge i jednog pogodio u glavu, a drugog u nogu, da bi kasnije i sam bio teže ranjen tokom akcije hapšenja južno od Kopenhagena.

TERORISTIČKI NAPAD U KOPENHAGENU: Napadač je Danac, poreklom Bošnjak iz BiH!

Sukoba policije i dilera koji otvoreno prodaju hašiš u toj autonomnoj zajednici ima od kada su hipici 1971. godine zauzeli napuštene kasarne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sudija

pre 7 godina

A hocete da Srbi zive u istoj drzavi sa teroristima. Nikad vise. Nezavisna Republika Srpska.\n

Basho

pre 7 godina

Nema sta , imaju se cime pohvaliti ! Zivimo u tuznim vremenima kada ljudi u jos svojoj adoloscentnoj sobi odlaze na ISIL-ovu stranu , ovo sra** se nuzno mora zaustaviti , a oni su dobili ono sto su najvise htjeli - uvukli su strah me?u ljude i od toga sve krece !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija