• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2016

23:49

HILARI DOBILA AMNEZIU: Rekla agentima FBI da je zbog potresa mozga delimično izgubila pamćenje!

Vesti

HILARI DOBILA AMNEZIU: Rekla agentima FBI da je zbog potresa mozga delimično izgubila pamćenje!

Podeli vest

Demokratski predsednički kandidat Hilari Klinton rekla je Federalnom birou za istrage u razgovoru vođenom 2. jula da se ne seća svih brifinga u vezi sa rukovanjem osetljivim informacijama dok je bila državni sekretar, zbog potresa mozga koji je pretrpela 2012. godine, pokazuju podaci koje je FBI danas objavio

Posledice te istrage već više od godinu dana prate Klintonovu, koja će na izborima 8. novembra kao rivala imati republikanca Donalda Trampa.

Republikanci su u više navrata prozivali Klintonovu zbog ovog slučaja, što je doprinelo da ankete pokazuju da mnogi birači sumnjaju u njenu pouzdanost, navodi Rojters.

PUTIN KRITIKOVAO HILARI I TRAMPA: Meni je svejedno ko će biti predsednik SAD, ali oboje koriste PRLJAVU TAKTIKU!

Ona je kasnije rekla da kada se osvrne na to, žali zbog upotrebe privatnog servera dok je bila na funkciji državnog sekretara.

Dokument od 58 strana koji je objavio FBI sadrži i tehničke detalje o tome kako je server u podrumu njene kuće bio postavljen.

Današnje objavljivanje ovih dokumenata je veoma neuobičajen korak, ali on pokazuje izuzetno interesovanje javnosti vezano za ovu istragu, navodi AP.

Direktor FBI Džejms Komi rekao je da, iako su Klintonova i njeni saradnici bili "izuzetno nemarni", biro nije utvrdio da je reč o namernom kršenju zakona, preneo je Glas Amerike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MONIKA PUSACICA

pre 7 godina

Starije osobe gube pamcenje i to nije nista cudno ali mene nikad zaboravit neces.\n

Cole5

pre 7 godina

Dotična ima Alchajmerovu bolest i tu je da bi izazvala 3 svetski rat a da ameri potom mogu da kažu da ga je izazvala osoba za koju nisu znali da je bolesna osoba, naravno ako neko preživi, a oni su planirali da prvi udare misleći da im neće biti uzvraćeno.

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Jedan Abraham Linkoln ili Rusvelt bi se prevrtali u grobu kada bi videli kakva politicka bagra zeli stolice predsednika USA. Jedna korumptna, bolesna i degenerisana "elita" ima samo jedan zilj i nadu da svet pretvara u haos da bi jos sta opljackali sa jevrejski lobi koji vlada sa wall street. Istoriska sreca covecansta je jedan Putin i Kinesko rukovodsvo koje vampirima rata iz USA, nemackim vazalom Merkel i NATO bande postavljaju crvenu liniju. Za desetak godina ce samo jes u muzeju numizmatike pokazivati USA dolar i kaubojski filmovi podsetiti na zemlju koja je stvorena koltom i nestala koltom. ironija sudbine...kao Rim.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17