• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.09.2016

08:14

TRAGEDIJA U SLOVAČKOJ! Srušio se helikopter hitne pomoći, četvoro poginulo!

Vesti

TRAGEDIJA U SLOVAČKOJ! Srušio se helikopter hitne pomoći, četvoro poginulo!

Podeli vest

U šumi kraj Banske Bistrice u centralnoj Slovačkoj srušio se sinoć helikopter hitne pomoći koji je prevozio pacijenta, a spasioci su tek kasno noćas našli olupinu u kojoj je prema prvim vestima poginulo četvoro ljudi, pacijent i tročlana posada

Vesti je medijima jutros potvrdila portparol Er-transport Jurop Zuzana Hopjakova. Helikopter Er-transporta je prevozio u bolnicu pacijenta sa teškim povredama noge.

U helikopteru su poginuli taj pacijent, lekar, spasilac i pilot, javlja slovačka informativna televizija TA3.

Helikopter je iz za sada nepoznatih razloga prekinuo komunikaciju sa dispečerom ubrzo nakon uzletanja a na potragu su krenule dve spasilačke ekipe i našle njegovu olupinu oko dva sata noćas, u gustim šumama.

Na mesto nesreće krenuo je odmah slovački ministar unutrašnjih poslova Robert Kalinjak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fatamorgana

pre 7 godina

Verovatno je Vucic kriv za ovu nezgodu...

badza

pre 7 godina

E,sad da vidimo da li ce njihovi lajavci da traze ostavku Ministra i Premijera kao sto su nasi lajavci trazili.

Avijatičar

pre 7 godina

Sramota kako zloupotrebljavate nesreću kako bi oprali prljavštinu vlasti! Te dve nesreće nemaju ništa zajedničko jedno sa drugim. U Slovačkoj, helikopter je bio SAR i njegov ZADATAK je da vrši ovakve letove za razliku od našeg vojnog. SLO helikopter je pao po prvim indicijama od mehaničkog kvara. Naš je pao zbog insistiranja da neobučena posada leti u uslovima koja nije za letenje, na letelici koja nije opremljena za takve uslove a sve zarad skupljanja jeftinih političkih poena. Pri tome, komisija za istraživanje je formirana protivno važećim zakonima kako bi se zataškale činjenice. Cela istraga je bila čista farsa ignorisanjem zakonskih propisa i gomile činjenica. Pri tome, naš Direktorat za civilno vazduhoplovstvo je sve vreme ćutao a nije smeo. Ukoliko Vam nešto nije jasno, uputiću Vas na tekst na našem portalu gde smo sve detaljno objasnili!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija