• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.09.2016

21:59

OBAMA PODRŽAO PARTIJSKU DRUGARICU: Hilari i dalje najbolja za mog naslednika!

Vesti

OBAMA PODRŽAO PARTIJSKU DRUGARICU: Hilari i dalje najbolja za mog naslednika!

Podeli vest

Predsednik SAD Barak Obama uveren je da kandidatkinja Demokratske stranke za njegovog naslednika Hilari Klinton ima snage odgovori na zahteve koje ta funkcija podrazumeva, uprkos tome što joj je nedavno dijagnostikovana upala pluća, saopštila je danas Bela kuća

Ništa u vezi sa zdravstvenim stanjem Klintonove nije uticalo na uverenje Obame da je ona najbolja osoba u zemlji da ga nasledi, naglasio je portparol Bele kuće Džoš Ernest.

(VIDEO) HILARI PALA U NESVEST NA KOMEMORACIJI: Klintonovoj pozlilo, kolabirala ispred automobila!

Ocenio je da je potpuno legitimno da Amerikanci očekuju da imaju informacije o zdravlju svojih predsednika, ali nije hteo da kaže koju bi medicinsku dokumentaciju kandidati za predsednika SAD trebalo da objavljuju, prenosi AP. 

Ernest je, međutim, istakao da Obama povremeno objavljuje saopštenja svog lekara o svom zdravlju, što je i činio dok je bio kandidat za predsednika 2008. godine.

DOKTORKA PREGLEDALA HILARI: Klintonova je dehidrirala, ima UPALU PLUĆA!

Ukazao je i da je Klinton mnogo putovala dok je bila državni sekretar, kao i da je radila prekovremeno. 

Klinton je pozlilo u nedelju na komemoraciji povodom petnaestogodišnjice od terorstičkih napada na SAD, zato što je dehidrirala a ima i upalu pluća, saopštila je lekarka koja ju je pregledala.

(FOTO) ŠOKANTNO HILARI IMA DVOJNICU: Iako su je doslovno uneli u stan, vratila se kao druga osoba, ali stvarno?!

Njen portparol Brajan Falon istakao je ranije danas da osim upale pluća, Klinton nema drugih zdravstvenih problema, pa se očekuje da će se sredinom nedelje vratiti predizbornoj turneji. 

Republikanski kandidat na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je ranije danas da je zdravstveno stanje predsedničkih kandidata važno pitanje u predizbornoj kampanji i najavio da će uskoro objaviti detaljne informacije o svom zdravstvenom stanju, javlja Rojters.

ŠOKANTNO, HILARI IMA JOŠ GODINU DANA ŽIVOTA: Profesor medicine u strahu, raste broj žrtava koje govore protiv Klintonove?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav Lakic

pre 7 godina

Da svi neznamo, zasto ovaj odlazeci ove rece, mislili bi da u Americi vlada strasna i neizleciva epidemija mozdanih bolesti.

Branislav

pre 7 godina

Obama je jad i beda od čoveka. Hilari ga je u njegovoj kampanji za predsednika SAD vređala na rasnoj osnovi, a on joj se ulaguje, jadni poltron. Moraće demonkratski zapad i Hilari dati nobelovu nagradu za mir ili za bilo šta drugo, da bi unapred " OPRAVDALI " sva ZLA koja priprema ljudskom rodu. Ja predlažem da joj tu nagradicu daju još koliko juče, možda joj pomogne da postane " predsednica... "

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija