• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.09.2016

23:52

HILARI NA TVITERU: Osećam se dobro, uskoro nastavljam kampanju!

Vesti

HILARI NA TVITERU: Osećam se dobro, uskoro nastavljam kampanju!

Podeli vest

Kandidatkinja Demokratske stranke za predsednika SAD Hilari Klinton izjavila je danas da se oseća dobro i da nestrpljivo čeka da se vrati u predizbornu kampanju, odnosno u borbu protiv njenog republikanskog rivala Donalda Trampa

- Osećam se dobro i sve mi je bolje- navela je Klinton na Tviteru, dan nakon što joj je pozlilo tokom komemoracije povodom 15-godišnjice terorističkih napada u Njujorku, posle čega je otkriveno da ima upalu pluća.

UBIJEN ZBOG HILARI? Pronađen mrtav otac lekara koji je objavio da je Klintonova teško bolesna!

Klinton je poruku na Tviteru potpisala sa "H" što znači da je lično napisala poruku, preneo je AFP. 

- Kao i svi koji su nekad tugovali za poslom, jednostavno sam nestrpljiva da se vratim. Vidimo se na (predizbornoj) turneji uskoro- poručila je ona. 

(VIDEO) DOKUMENTI POTVRĐUJU ŠOKANTNU ISTINU O HILARI: Klintonova ima demenciju i napade pomračenja!

Klinton je ranije otkazala zbog bolesti za danas zakazan predizborni skup u Kaliforniji, a mediji špekulišu da bi njeno zdravstveno stanje moglo biti odlučujući faktor u prilog njenom rivalu republikanskom kandidatu Donaldu Trampu koji mesecima tvrdi da ona nije fizički podobna da bude predsednica SAD.

ŠOKANTNO, HILARI IMA JOŠ GODINU DANA ŽIVOTA: Profesor medicine u strahu, raste broj žrtava koje govore protiv Klintonove?!

Klinton je pozlilo u nedelju na komemoraciji povodom petnaestogodišnjice od terorstičkih napada na SAD, zato što je dehidrirala a ima i upalu pluća, saopštila je lekarka koja ju je pregledala.

(VIDEO) HILARI PALA U NESVEST NA KOMEMORACIJI: Klintonovoj pozlilo, kolabirala ispred automobila!

Njen portparol Brajan Falon istakao je ranije danas da osim upale pluća, Klinton nema drugih zdravstvenih problema, pa se očekuje da će se sredinom nedelje vratiti predizbornoj turneji. 

DOKTORKA PREGLEDALA HILARI: Klintonova je dehidrirala, ima UPALU PLUĆA!

(VIDEO) SKANDAL NA INTERNETU ZBOG HILARI: Gugl skriva da je Klintonova teško bolesna!

(FOTO) ŠOKANTNO HILARI IMA DVOJNICU: Iako su je doslovno uneli u stan, vratila se kao druga osoba, ali stvarno?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 7 godina

Znaci vec su popravili robota hilari.  \nMoze da je bilo samo do baterije. \nPitanje dal ce da izdrzi robot potpis za treci svetski rat pa da njegove sotone vlasnici pocnu rad. Samo se jos to ceka.\n

mato

pre 7 godina

Naravno da je bolesna. Ona je jedina koja mozda moze pobijediti Trampa. Trampa vlast koja je god, nece dozviliti da pobijedi zato sto je neuracunljiv. Ali sta da se radi? Bolest je nepobijediva. Samo zar se niko ne pita zasto je u redu ubijati ljude tako u USA radi procurjelih informacija. Zar svi cute i dozvoljavaju da ih vlast tako manipulise. Gdje je demokratija? Za koga ona vazi? Ratove zapicinju u nekim jadnim zemljama u ime demokratije molimte lijepo. I tada mazu oci narodu. JADAN NAROD!

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Stali su joj uspricali...i gde...ili njeni dublovi i sekretarice Tvituju? A mozda i Bil?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija