• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

13.09.2016

19:37

MONSTRUOZNA OPTUŽBA, PUTIN OTROVAO HILARI: Američki patolog uz predsednika Rusije optužio i Trampa!

Vesti

MONSTRUOZNA OPTUŽBA, PUTIN OTROVAO HILARI: Američki patolog uz predsednika Rusije optužio i Trampa!

Podeli vest

Poznati američki naučnik Benet Omalu je izjavio da je Hilari Klinton bila otrovana, a da su za to krivi Putin ili Tramp, saopštilo je list „Metro“

Na svom nalogu na Tviteru patolog Benet Omalu je posavetovao predizborni štab Klintonove da proveri krv kandidatkinje za američkog predsednika na sadržaj otrova, pošto je vrlo verovatno da su je otrovali. On je zatim dodao da ne veruje Putinu i Trampu jer su oni „sposobni na sve“.

Korisnici društvenih mreža su reagovali na ove izjave sa sarkazmom i uzbuđenjem. „Koliko su vam platili da objavite ovu glupost“, pitao je jedan od korisnika.

(VIDEO) DOKUMENTI POTVRĐUJU ŠOKANTNU ISTINU O HILARI: Klintonova ima demenciju i napade pomračenja!

Zdravstveno stanje Hilari Klinton ponovo se našlo u centru pažnje medija nakon incidenta 11. septembra, kada joj je postalo loše za vreme komemoracije u znak sećanja na teroristički napad u Njujorku. Tada je postalo jasno da ona ima upalu pluća, ali joj je, prema rečima same Klintonove, sada mnogo bolje.

 

ŠOKANTNO, HILARI IMA JOŠ GODINU DANA ŽIVOTA: Profesor medicine u strahu, raste broj žrtava koje govore protiv Klintonove?!

(VIDEO) HILARI PALA U NESVEST NA KOMEMORACIJI: Klintonovoj pozlilo, kolabirala ispred automobila!

DOKTORKA PREGLEDALA HILARI: Klintonova je dehidrirala, ima UPALU PLUĆA!

(FOTO) ŠOKANTNO HILARI IMA DVOJNICU: Iako su je doslovno uneli u stan, vratila se kao druga osoba, ali stvarno?!

HILARI NA TVITERU: Osećam se dobro, uskoro nastavljam kampanju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojsa

pre 7 godina

Ne znam od kada govno moze da se otruje. Idioti plasiraju placenu laznu vest a onda se ona dalje siri cak i od onih koji znaju da je to laz.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Čemu onda laž - da ima "samo" - "zapalenje pluća"...?

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Ja vise mislim da joj je u operaciji tajne sluzbe izvadio mozak....

Komita

pre 7 godina

Ni najgorima ne moze a da ne pripadne zlo i muka od ovolike doze americkog licemerstva i bezocnih tvrdnji... sve sto bih imao da kazem nije nista ruzno sem da su postali za zaljenje !!!\n

Scripta Manent

pre 7 godina

Paranoja, manija ili prava teorija zavere.. Ameri tonu sve dublje i to vise, bojim se,  ni Tramp ne moze zaustaviti. Lutkari iz senke za sve okrivljuju Putina i tako ispaljuju corke... Sumrak Zapada je u punom jeku.... \n

DJovan

pre 7 godina

Americki NACIZAM nema granice, kao i Hitlerov: Vise puta ponovljena laz dobije snagu istine. Pamet nikada ne moze parirati lazima bolesnog uma, mi SRBI to najbolje znamo, ili bi trebalo da znamo u odnosima nas I USTASA.

DS

pre 7 godina

Ima jos vremena do izbora u SAD pa jos moze ispasti da joj je Putin i kcerku Celsi naparvio.A,sto se tice njenog trovanja,ona je otrovana jos prije rodjenja,otrov joj je u genima,kao da ju je rodila Madlen Olbrajt.

bubasvaba

pre 7 godina

Ubija je griza savest sta je radila po svetu pa sad neko odozgo doso da naplati racun sa kamatom .

Goodbye Hillary

pre 7 godina

Готова је, ко нормалан може да гласа за особу која је болесна да руководи нуклеарном државом, Трампу честитке, и надам се да ће угасити НАТО пакт и базу Бондстил.

branko1

pre 7 godina

Benet Omalu,veliki si ti,ali ne naučnik,nego kreten I budala,podguzna muvo

ljubisa

pre 7 godina

ima problema sa štitnom žlijezdom a to je njena najmanja briga...molite se Bogu da ona ne pobijedi,jer to neće da znači da će ona da pritisne dugme nego da su "cionisti",odnosno "aristokratske i kraljevske porodice odlučile da nju iskoriste za taj potez,poslije čega bi bez obzira na ishod i poslijedice sebe ogradili i nju okrivivši...malo ih samo zeza izjava Kremlja da će prvo gadjati London i Brisel ako krene a oni su bili ubijedjeni da će se kola slomiti na Rumuniji,Poljskoj i Baltičkim zemljama...vrlo su maštoviti,mora im se to priznati...

vlada

pre 7 godina

Poznati američki "idiot" optužio je Putina .....bla, bla, bla! Nisam ni znao da na zapadu ima toliko idiota!?

istina

pre 7 godina

Ima jos idiota a najvise vas rusofila koji bi i majku dali za putina koji ste tek vi bolesnici i idioti

Sladja

pre 7 godina

A vidim ti si se proslavio pameću. Pa ako ti voliš imbecilne amere i zapadnjake što drugi ne mogu da biraju koga će voleti. A usput najviše od svih Rusiju voli ceo zapadni svet samo glodari ne znaju kako da saopšte da im najviše smeta ruski narod.

Mane

pre 7 godina

Da su predsednik Putin ili budući predsednik Tramp stvarno tako nešto pokušali,ne sumnjam da bi uspeh bio 100% postotan.Zato blento demokratska informiši se malo.Ne sumnjam da ti znaš pravu istinu ali plasiraš ovakva sr..a radi skretanja pažnje i pravljenja žrtve osobe koja je učinila mnogo zla.Čista zamena teza.

Ljubo

pre 7 godina

Nije bitno ,jel bolesna ,nije li bolesna ...Tramp je buduci president ,i on nije puno zdraviji....problem je veliki sto je Amerika bolesna ,ko zna koga i koliko ce drugih da zarazi ....

nada

pre 7 godina

Pre ce biti da joj je Monika Lavincki pomutila razum !!!!!!!!!!! kada Bil postane udovac evo male na vrta !!!!!!!

MARKO

pre 7 godina

Tacno je da izgleda kao otrovan pacov ali to nije od otrova to je od starosti i povukla malo na muza.

mile

pre 7 godina

Nije mi jasno da li je taj patolog ili patoloski slucaj?\n

penzioner

pre 7 godina

Nisam znao da je cita diplomirao, a jos manje da je vidovit!

Dolac

pre 7 godina

Ma treba Putin da njoj posalje jedan debeli krastavac da gu oci izlete ko sarma mozda je to najveca zelja na HILARI.

alexa

pre 7 godina

Ja bi pre rekla da je truju "njeni"...to tako ide

ljuba

pre 7 godina

Amerima bog sudi, došao im je kraj, mnogo su zla posejali čitavim svetom. Pravda je sakasnila ali ipak stiže.

Barbara Liry

pre 7 godina

Zanimljivo je da su 4 (cetiri) Latinoamericka predsednika nakon posete Americi istovremeno oboleli od raka od cega je Jugo Chavez i umro. U Haskom tribunalu Srbi se razboljevaju i umiru kao muve (malo rak, malo srce, ali siguran kraj i to za one koje nemogu da osude, kraj svih montiranih procesa i instruiranih svedoka, korumpiranih sudaca...). Ovako kao Hilari, ne ponasa se zatrovan covek. Ali, Ameri znaju sta oni rade pa je to sindrom "pogodene kokosi".

Steve G

pre 7 godina

Nadam se da se ruska ruka toliko produzila da je u stanju otruje americkog predsednickog kandidata. I treba neko da joj skrati muke...

zucko

pre 7 godina

Jadna je amerika ako im je ova vestica najbolje sto imaju.

555

pre 7 godina

Na žalost ko ne ceni svoje , ne ume ni tuđe.To se dešava sa SAD i tim pojavama da pokušavaju da nasilno spuste ugled ranga jednog Vladimiroviča,pa koriste ,,poređenja" i ,,tvrdnje o trovanjima" i tome slično ,pa i gore.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija