• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

13.09.2016

21:27

(VIDEO) IZRAEL ULAZI U RAT:  Vojska Sirije oborila izraelski F-16 i bespilotnu letelicu

Vesti

(VIDEO) IZRAEL ULAZI U RAT: Vojska Sirije oborila izraelski F-16 i bespilotnu letelicu

Podeli vest

Prema saopštenju zvaničnika, sirijska vojska oborila je vojni avion i bespilotnu letelicu nakon napada na sirijski vojni punkt u provinciji Kuneitra

Ranije je pres-služba izraelske vojske izjavila da je u noći između ponedeljka i utorka izraelska avijacija napala položaje sirijskih vladinih snaga kao odgovor na ispaljivanje projektila koji je pao na deo Golanske visoravni koji kontroliše Izrael.

Pres-služba izraelske vojske nije komentarisala saopštenje o obaranju aviona i drona izraelskih vazdušnih snaga. „Ne odgovaramo na objavljivanja te vrste“, rekao je predstavnik vojske major Arje Šalikar.

Ranije je o presretanju aviona javila sirijska državna agencija SANA. Prema podacima agencije, avion i dron oboreni su nakon napada na sirijske vladine snage.

(VIDEO) AMERI EKSPERIMENTIŠU RATNOM MAŠINERIJOM: Džihadiste napali novim raketnim sistemom HIMARS!

(VIDEO) OBOREN RUSKI HELIKOPTER U SIRIJI: Džihadisti pucali na letelicu, pa se hvalili pogotkom?!

ERDOGANOVA DVOSTRUKA IGRA: Ubija Obamine saveznike, a nudi mu saradnju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
doktor

pre 7 godina

zanimljivo , kako to da izreal ne napada dzihadiste kad su dzihadisti u svetom ratu koji je ustvari rat za palestinu protiv izraela , kako to da izrael napada Asada koji se bori protiv dzihadista.

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Prosto...raspadom Sirije bi Izrael konfiskovao Golansku visoravan bogatu vodom skoro legitimno. Tu su Zionisti u USA da pomognu. Sada, to , Golan, je okupirana zona, kriminalno okupirana zona...vazna zbog vode...samo zbog vode!!!!! Jordan je skoro vec suv!

Alex

pre 7 godina

Golanska visoravan nije bogata vodom vec naftom. Ima toliko nafte da su izracunali da bi Izrael bi skroz neovistan o uvozu nafte sledecih 60 godina. To je ogromno naftno bogatstvo koje je otrkiveno pre nekoliko godina. Golanska visoravan pripada Siriji, a tu je teritoriju okupirao izrale 70-tih godina posle Sirisjko-Izrealskog rata.

555

pre 7 godina

Цењени докторе ! САД помаже Израел,а ЦИА је створила ИСИЛ ...

Srdjan

pre 7 godina

Sada sve izlazi na videlo. Sada se vidi ko podrzava i naoruzava dzihadiste.

mirko

pre 7 godina

Ne treba zaboravti da je pre par dana Izrael prvo bombardovao sirijske polozaje a zatim je usledio napad dzihadista. Ne mirise na dobro, dobro biti nece. Vec odavno se suska Izraelu, a Amerikanci sad povlace svoju zadnju proxy kartu (Izraelu stize naoruzanje u vrednosti od 38 milijardi dolara ako sam dobro razumeo)

Dule

pre 7 godina

Саудијска Арабија сваке године купи оружја за преко 60 милијарди, па су их опет испрашили из Јемена.

ljubisa

pre 7 godina

Prvenstveno se ide na tstvaranje velikog Izraela,oduzimanjem dijelova Egipta,Sirije,Iraka,Jordana,S.Arabije,Libije a kako stvari stoje na bojnom polju još ih zeza Putin sa Sirijom........to je što bi rekli na zapadu "main objektiv"..a resursi su samo bonus.....vrlo opasnu igru vodi Benji sa zionistima iz Vasingtona,Londona i suniteroristima iz arapskih zemalja....to bi ujedno i bio zavrsni cin za novi svijetski poredak jer bi Ruse istjerali sa Sredozemnog mora. Znači najveći problem za te "ljude"(reptile) jeste Putin i Pravoslavlje

ma neeeeeeeeee

pre 7 godina

ma sigurno si Sirijci ,.... prackom ?

miki delija

pre 7 godina

sve je ovo okupator sveta zamesio kome nikako nije do mira vec samo da se krv proliva to je danas amerika bandit

snoop dog

pre 7 godina

Citiram Dr. Jill Stein kanditat za Predsednika USA: Izrael dobija 8 miliona dolara dnevno pomoc od Amerike za naoruzanje. Ta pomoc traje godinama ! Svi vojni konflikti i okupacije u svetu i promene rezima nad drzavama koje nisu priznale legimitet Izraela kao drzave, i koje su protestovale okupaciju Palestinaca. Jugoslavija, Irak, Libija,Sirija i drugi su platili i platice skupo solidaritet sa Palestincima koji je samo u skladu ljudskih prava i internacionalnog zakona. Izrael kontrolise Ameriku Englesku i druge zapadne zemlje i kroz NJIH kontrolise ceo svet sa 1000 vojnih baza i najvecim vojnim budjetom, vecim nego sve ostale drzave sveta. Sirija je mali konflikt u odnosu sta se sprema vec sutra.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija