• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/intermagazin

14.09.2016

23:10

SVE BOLESTI HILARI KLINTON: Iako krije zdravstveni karton, ovaj spisak je podugačak!

Vesti

SVE BOLESTI HILARI KLINTON: Iako krije zdravstveni karton, ovaj spisak je podugačak!

Podeli vest

Zdravstveno stanje Hilari Klinton, predsedničkog kandidata Demokratske partije glavna je tema u SAD, nakon što se bivša šefica diplomatije i prva dama umalo onesvestila na obeležavanju godišnjice napada na Njujork i Vašington. Dodatnu sumnju izazvalo je i rastuće nepoverenje javnosti u Klintonovu, počevši od skandala sa mejlovima do njene tendencije da zdravstveni karton drži u strogoj tajnosti

Mnogi Hilarini kritičari pozivaju se na izjavu Dejvida Frama, jednog od najpoznatijih političkih komentatora u SAD, koji je još tokom skandala „Bengazi“, kada je Hilari bila šefica diplomatije SAD, rekao:

„Lekcija za naredne četiri godine: šta god pitali, nikada ne verujte prvom odgovoru iz Bele kuće Hilari Klinton“.

(VIDEO) HILARI PALA U NESVEST NA KOMEMORACIJI: Klintonovoj pozlilo, kolabirala ispred automobila!

Iz Hilarinog tima ubrzo je poručeno da joj je pozlilo usled upale pluća, te da nema razloga za brigu. Međutim, lavina komentara u američkim medijima i na društvenim mrežama nije mogla da se spreči.

- Upalu pluća rešavaju antibiotici. Međutim, šta je lek za konstantno i nezdravo skrivanje informacija od medija koje izaziva nepotrebne probleme- napisao je na Tviteru Dejvid Akselrod, bivši savetnik odlazećeg predsednika SAD Baraka Obame.

Prema podacima američkih medija, Hilari je tokom godina na političkoj sceni imala veliki broj zdravstvenih problema, među kojima su i potres mozga, tromb, alergije, ugrušci krvi u glavi i nozi, dvostruki vid, hipotirioza…spisak je podugačak.

DOKTORKA PREGLEDALA HILARI: Klintonova je dehidrirala, ima UPALU PLUĆA!

Činjenica je da se Hilari Klinton nalazi u poznim godinama, koje sa sobom neumitno nose određene zdravstvene poteškoće. Glavno pitanje koje plaši američku javnost je da li ti problemi onemogućavaju Hilari da obavlja dužnost predsednika SAD?

Kolika je zabrinutost i sumnja u zdravstveno stanje Klintonove pokazuje i izjava Dona Foulera, nekadašnjeg predsednika Nacionalnog komiteta Demokratske partije, koji aktivno podržava Hilari od 2008.

- Demokrate momentalno moraju da pronađu rezervnog kandidata, koji bi mogao da se uključi u predsedničku trku ukoliko se ispostavi da Hilari nije zdravstveno sposobna za funkciju šefa države. Vreme je da se svi udružimo i pronađemo pravo rešenje. U suprotnom, ispašćemo budale - rekao je Fouler za „Politiko“.

(FOTO) ŠOKANTNO HILARI IMA DVOJNICU: Iako su je doslovno uneli u stan, vratila se kao druga osoba, ali stvarno?!

Šta će biti ako Hilari odustane?

Ukoliko Klintonova ne bude sposobna za funkciju šefa države, primenjuje se sledeće pravilo:

Demokratska partija saziva vanredni sastanak čelnih ljudi, koji glasanjem odlučuju o novom kandidatu na izborima.

Hilari se na kratko povukla iz kampanje dok se ne oporavi od upale pluća, saopštio je njen štab. Portparol kampanje Brajan felon izjavio je da se povratak Klintonove očekuje do kraja nedelje, a i sama Hilari je na Tviteru objavila da „jedva čeka da se vrati u trku“.

SVE JE MOGUĆE U AMERICI: Obama vodi kampanju za Klintonovu dok se ona oporavlja!

U međuvremenu je dala telefonski intervju za „CNN“, u kojem je objasnila zbog čega joj se slošilo.

„Lekari su mi još u petak savetovali da se odmoram najmanje pet dana. Nisam sledila taj mudri savet i slošilo mi se na komemoraciji“, izjavila je Hilari.

SLUČAJ HILARI PRED KONGRESNIM KOMITETOM: Njeni saradnici odbili da svedoče?!

Bil Klinton: „Skoro sam siguran da je moja žena zdravija od Trampa“

Ubrzo nakon što je njegova supruga kolabirala, oglasio se i bivši predsednik SAD Bil Klinton.

- Skoro da sam siguran da je moja supruga zdravija od Donalda Trampa. Biću pošten i reći da javnost to ne može zasigurno da zna dok Tramp ne objavi svoj zdravstveni karton.Ipak, ja poznajem svoju ženu, i njen životni stil mi ukazuje da je zdravija nego ikad: redovno vežba, zdravo se hrani, ima umeren krvni pritisak… - rekao je Klinton u intervjuu za „CNN“.

(VIDEO) LIK HILARI KLINTON SE RASPAO U JAVNOSTI: Demokrate spremaju zamenu, Berni se vraća u kampanju?!

Nekadašnji predsednik SAD dodao je i da je „sve u državi postalo kampanja, pa čak i to da li se neko zakašljao ili premorio“.

(VIDEO) NOVINAR OBJAVIO SMRT HILARI KLINTON: Težak gaf spikera njujorške televizije Ej-Bi-Si-7


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stefke

pre 7 godina

bili i dalje misli da je u vezi sa monikom levinski a ne sa ovom babetinom. Bice da i on ima dvojnika ali u svojoj glavi.

Barbara Liry

pre 7 godina

Dobri, stari Bil. Ako trerba i lagace za svoju Hilari. Koja simbioza zla i interesa. Da toga nije skakao bi od srece. Tako se radi kad' se voli strasno i verno do groba. To moze samo Bil. A, sto se vezbanja tice predlazem da pocnu da je uce da hoda. Za pocetak.

žika29

pre 7 godina

Ameri! Bolje bi bilo da Hilari kašlje sama u bolnici, nego posle svi mi al* nam neće ništa pomagat..

be real

pre 7 godina

nek je smeste u srpsku banju "osiromašena uranijumka"ta će izvući sve boleštine iz nje ima da skakuće kao kengur i da zavija kao prerijski kojot..

Amater

pre 7 godina

NA SNIMKU SE VIDI DA JE PALA U NESVEST.KRALJICA ENGLESKE JE ZDRAVIJA I VITKIJA OD NJE IAKO MOZE PO GODINAMA DA JOJ I BABA BUDE.NEVERUJEM DA CE AMERIKA BITI SRECNA SA GERIJATRIJSKIM PAROM KLINTON.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija