• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.09.2016

22:18

TEŠKA SITUACIJA Vikiliks: Asanžovo mentalno zdravlje ugroženo!

Vesti

TEŠKA SITUACIJA Vikiliks: Asanžovo mentalno zdravlje ugroženo!

Podeli vest

Vikiliks je danas objavio lekarski izveštaj u kojem se navodi da je mentalno zdravlje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža ugroženo ako ostane u ambasadi Ekvadora u Londonu

Ovaj izveštaj podnet je uoči sudskog saslušanja u Švedskoj o tome da li će apelacioni sud podržati nalog za njegovo hapšenje zbog optužbi za silovanje iz 2010.

- Mentalno zdravlje gospodina Asanža će se najverovatnije pogoršati vremenom ako ostane u sadašnjoj situaciji koju treba rešiti što je pre moguće - navodi se u lekarskom izveštaju koji je objavio Vikiliks putem Tvitera, prenosi AFP.

Izveštaj od 27 strana sačinio je neimenovani "ekspert za traumu i psihosocijalna stanja" u Londonu a datiran je 11. decembra 2015. 

Sačinjen je na osnovu pet razgovora vođenih sa Asanžom do juna prošle godine, navodi AFP.

POKUŠAJ NAPADA NA ASANŽA?Muškarac se popeo na zgradu ambasade Ekvadora!

EKVADOR ULOŽIO PROTEST Okrivljuju britanske vlasti zbog upada u ambasadu u Londonu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija