• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2016

22:18

KOLIN PAUEL ISPLJUVAO KLINTONOVE: Hilari je pohlepna, a Bil još uvek je*e kurve u porodičnoj kući!

Vesti

KOLIN PAUEL ISPLJUVAO KLINTONOVE: Hilari je pohlepna, a Bil još uvek je*e kurve u porodičnoj kući!

Podeli vest

Bivši predsednik SAD Bil Klinton stalno vara suprugu Hilari, i to u njihovoj kući, tvrdi bivši američki državni sekretar Kolin Pauel

On je to naveo u mejlovima, koji su hakovani i objavljeni sa sajtu "DC leaks".
U imejlu poslatom 26. jula 2014. milijarderu i donatoru demokratske stranke Džefriju Lidsu, Pauel kaže da nikad ne bi glasao za Hilari, ako bi se kandidovala za predsednika, između ostalog zato što je muž vara na njene oči.

HILARI IMA TUMOR NA MOZGU! Klintonova već jednom operisana, sada se bolest vratila?!

Radije ne bih dao svoj glas Klintonovoj, uprkos tome što mi je prijateljica, koju poštujem. Osoba je od 70 godina, sa dugom karijerom, neobuzdanom ambicijom, pohlepna, teško se prilagođava i ima muža koji i dalje je*e kurve u kući
Kolin Pauel

- Radije ne bih dao svoj glas Klintonovoj, uprkos tome što mi je prijateljica, koju poštujem. Osoba je od 70 godina, sa dugom karijerom, neobuzdanom ambicijom, pohlepna, teško se prilagođava i ima muža koji i dalje je*e kurve u kući - napisao je Pauel, koji još nije javno podržao Klintonovu u kampanji.
 

SVE BOLESTI HILARI KLINTON: Iako krije zdravstveni karton, ovaj spisak je podugačak!

To je dodatno uzdrmalo Hilarinu predsedničku kampanju, koja je na pragu propasti. Bil Klinton je, inače, poznat po svojim vanbračnim aferama. Iako se spekuliše da je varao Hilari sa desetinama žena, on je priznao samo da je bio u vezi sa stažistkinjom u Beloj kući Monikom Levinski 1995. i manekenkom Dženifer Flauers.

Pored toga, najmanje četiri žene optužile su Klintona da ih je silovao i seksualno zlostavljao. Godine 1999. ga je bivša volonterka Demokratske stranke Huanita Brodrik na televiziji optužila da ju je napastvovao sedamdesetih godina u njenoj hotelskoj sobi. Ona se javila ponovo tokom ove predsedničke kampanje i optužila Hilari da je znala za silovanje i da joj je pretila kako bi je ućutkala. Klinton je, međutim, negirao sve optužbe.

(VIDEO) HILARI PRATI SKANDAL ZA SKANDALOM: Si-Bi-Es cenzurisao Bila Klintona, kad je pričao o njenom zdravlju!

(FOTO) ŠOKANTNO HILARI IMA DVOJNICU: Iako su je doslovno uneli u stan, vratila se kao druga osoba, ali stvarno?!

Hilari je lezbijka, bila je sa Joko Ono?!

informer.rs

Američki mediji već godinama spekulišu da su Hilari i Bil Klinton u braku iz koristi i da je ona lezbijka. Te navode potvrdila je i udovica muzičara Džona Lenona, umetnica Joko Ono. Ona je nedavno izjavila da je sedamdesetih godina bila u vezi sa Klintonovom.
- Upoznale smo se u Njujorku i sretale više puta tokom protesta protiv rata u Vijetnamu 1970. Tad smo postale vrlo intimne i kratko smo bile u vezi dok sam živela sa Džonom na Menhetnu - rekla je Joko Ono.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Oduvek sam tvrdio da su oni tipična američka porodica. On sin alkoholičarke, koja nije uspela da upamti ime čoveka sa kojim je začela ovog nesrećnika. Bio je valjda u to vreme veliki promet pa ne može da se seti. Bili nosi prezime čoveka, koji ga je usvojio. Ona, druga strana iste, zle, pare, pohlepna žena, koja je pokazala svoje pravo lice kada je ubedila ovog svog hohštaplera da se ne povuče sa predsedničke funkcije šest meseci ranije, po cenu javnog sudjenja u kome su isplivale sve njegove dekadentne i bolesne pustolovine u "Ovalnom kabinetu". Najsmešniji su mi bili za vreme bombardovanja Srbije kada Bil Klintom sa Biblijom u ruci, ženom i ćerkom, odlazi na misu, dok američki avioni bombarduju Srbiju i ubiujaju srpsku decu. Ova dva zla ne zaslužuju da umru u krevetu. Retko se sreće tolika koncentracija zla, rasporedjena samo na dve osobe.

Ljubo

pre 7 godina

Pa ima li neko normalan u ovoj zemlji " cuda" ,zvanoj Amerika...?!!

zoran

pre 7 godina

A inace to sve prica moralna "gromada" Kolin Pauel koji je slagao svaku rec, pred bombardovanje Iraka, o satelitskim snimcima koji "potvrdjuju" da Irak ima opasne bombe. Covek je lagao pred celim svetom, a trepnuo nije. On se nista ne razlikuje od trulezi kao sto su Klintonovi. Ista bagra.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Ovde nije reč o Kolinu Pauelu već o ovoj zloj porodici. Iskakanjem iz teme i diskusijom o gaćama i čarapama Kolina Pauela, skreće se pažnja na nevažne detalje, što je tišpično za ovaj narod. Znbamo ko je Kolin Pauel, znamo da ništa nije bolji od ova dva dekadentna bića ali, nije on tema već gospodin i gospodja Klinton.

Barbara Liry

pre 7 godina

Americko poimanje prijateljstva Kolin Pauel je genijalno predstavio. Mi smo prijatelji, ali ja mislim ... i krene lavina neukusa. O Klintonovima nista novo nije rekao, jedino je interesantno da to prica kao prijatelj. Prava slika Americkog poimanja prijateljstva i lojalnosti. A, Klintonovi su ono sto normalan svet tesko moze shvatiti. Sta god da im se dogada zasluzili su i gore i vise.Na zalos, mogu umreti samo jednom.

MIKI

pre 7 godina

Sada mi je konacno jasno zasto smo bombardovani.Klinktone j... ti majku..

Wallter

pre 7 godina

Bože,oprostimi ako grešim ali mislim da ne grešim.Kakve su budale vodile globalnu politiku kugle Zemaljske.Bolesni nagoni za vlašću teraju ovu tkz polu Moniku da sutra vodi tako jednu veliku zemlju punu protivre čnosti,rasizma,nasilja i sindroma za dominacijom nad drugim delom sve ta kome su uništili stanovništvo,infrastrukturu,izvore nafte,rafinerije,jedn om reči budućnost.Raspala od bolesti, sa minimumom ženstvenosti, bez emocija,pohlepna za bogatstvom,žedna vlasti i takva se kandiduje za pre desnicu.A njen "rogonja"daje punu podršku a kad malo bolje razmislim drugo mu i ne preostaje.On pliva ako ona zapliva.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija