• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/informer.rs

17.09.2016

10:40

U TOKU SPECIJALNA OPERACIJA PROTIV RUSIJE! SAD i Britanija hoće da ubede svet da su Rusi oborili MH17 nad Donjeckom!

Vesti

U TOKU SPECIJALNA OPERACIJA PROTIV RUSIJE! SAD i Britanija hoće da ubede svet da su Rusi oborili MH17 nad Donjeckom!

Podeli vest

U iščekivanju drugog dela izveštaja Državnog tužilaštva Holandije o rezultatima istrage o udesu malezijskog "boinga 777" u julu 2014. godine na nebu iznad istočne Ukrajine, u medijima, a posebno na internetu, pojavljuju se razne falsifikovane informacije o pravim uzrocima ove nesreće

 

 

Borba za istinu o padu MH17 Među onima koji su se "proslavili" saopštenjima o istrazi jeste internet zajednica "Belingket", koja je potresla svet "senzacijom", odnosno svedočanstvima o krivici Rusije. 


STRUČNJACI TVRDE: Malezijski putnički avion su oborili Ukrajinci!

Kao odgovor na to, u Rusiji se nedavno pojavila grupa volontera i blogera koja je ovih dana objavila svoj prvi izveštaj "Anti-Belingket: Falsifikovanje javnih izvora o MH17: dve godine kasnije".  

Izveštaj "Belingketa", objavljen 15. jula ove godine, sadrži mnoštvo poruka, tumačenja, fotografskih i video-dokaza koji, prema autorima, svedoče o krivici Rusije.  Rusi krivi jer su - Rusi, Čini se da je čitav logički sled "Belingketa" izgrađen gotovo idealno, a zasnovan je na povezivanju rušenja aviona s raketnim sistemom "Buk", koji se nalazio u Donbasu, a pripadao je Ministarstvu odbrane Rusije. 


SVUDA PLAMEN I LEŠEVI Pogledajte novi snimak pada MH17! (VIDEO)

Čak i površna analiza niza ovakvih "dokaza" govori o tome da su podaci vešto montirani i predstavljeni kao realni. Cilj je da se javno mnjenje pripremi za to da su upravo ruska strana, odnosno Rusija, njene oružane snage i ustanici Donbasa odgovorni za rušenje "boinga 777" na nebu iznad Donbasa.  


ON JE OBORIO MH17: Na ovog pilota upiru prstom da je srušio malezijski boing?!

Antiruska verzija trebalo bi, prema zamisli organizatora ove globalne provokacije, da bude dominantna u izveštaju istražne komisije, posvećenom padu "boinga 777". Ništa drugo se i ne može očekivati: Rusi su krivi samo zato što su - Rusi!  

twitter.com/RT_com

Ovaj izveštaj ne iznenađuje: internet-zajednicu "Belingket", prema navodima niza izvora, angažovale su specijalne službe SAD, Velike Britanije i niza drugih zemalja i koriste je kao banalnu platformu za lansiranje materijala antiruskog karaktera na internetu. Tvorac ovog projekta je obični entuzijasta, računovođa iz Lestera Eliot Higins s romantičnim pseudonimom Braun Moziz.  


(VIDEO REKONSTRUKCIJA) AMERI TERAJU PO SVOM! Malezijski avion MH17 su oborili separatisti!

Prema rečima Higinsa, volonteri iz celog sveta rade besplatno, tražeći i skupljajući činjenice, grupišući ih u smisaone konstrukcije. Bednih 200.000 dolara, koje je ova ćelija globalne mreže zaradila, treba da dokažu svima koliko su njeni volonteri altruistični. Tako je, međutim, samo na prvi pogled.  

Dokazi ruskih stručnjaka Stručnjaci korporacije "Almaz-Antej" koja, između ostalog, projektuje rakete zemlja-vazduh i čiji predstavnici su prošle godine polemisali sa zapadnim stručnjacima, napravili su svoj izveštaj tehničke istrage katastrofe malezijskog aviona. Korporacija "Almaz-Antej" je jedini proizvođač svih komponenti raketnog sistema "buk". 


(VIDEO) PREOKRET NA CNN: Kijev kriv za obaranje malezijskog boinga MH17!

Upravo zbog toga je ona izvela dva eksperimenta i tačno ustanovila šta se desilo na nebu iznad Donjecka. Međunarodna komisija ignorisala je očigledne činjenice i manipulisala dokazima, želeći da uklopi postojeću sliku o nesreći u ranije pripremljenu verziju, pogrešno je identifikovala tip rakete koja je pogodila avion, mesto eksplozije i mesto lansiranja. 

Printscreen You Tube

Koncern je sproveo eksperiment na osnovu saopštenja Međunarodne komisije (s tipom raketa i mestom njenog lansiranja koje je predložila Komisija) i utvrdio niz suštinskih razlika u oštećenjima probnog aviona i malezijskog "boinga". Holandsko državno tužilaštvo će 28. septembra objaviti drugi deo izveštaja o rezultatima istrage o udesu "boinga 777".


TUŽE PUTINA I RUSIJU Porodice žrtava leta MH17 traže 6,4 miliona evra odštete!

Sudeći po prvim informacijama, u njemu će biti širi odgovori na pitanja o tipu oružja iz kojeg je 17. jula 2014. oboren avion, u kojem je poginulo svih 298 ljudi. Biće reči i o tome odakle je lansiran projektil i ko je to učinio. Najverovatnije ni ovog puta neće biti imenovani konkretni ljudi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 7 godina

Ko i uvek do sada ta banda kriminalaca pravi pometnju ubijajuci neduzne ljude sirom planete zemlje ! Normalno da prednjace Engleska Americka govna i pojedine drzave EU na smenu kako koja dobije zadatak od kriminalaca iz grupe Bilderbeg !

robin

pre 7 godina

Ameri i Britanija najveci izazivaci i stvoritelji terorizma u svetu.

Aha

pre 7 godina

Srbi bi bili gori, samo ih je premalo da to urade A i nemaju m..da

al zamalo

pre 7 godina

nema sta da podmecu rusi sami sebe druknuli ..nepitaj budalu sam ce ti reci sto bi reko ans narod

zoran miljkovic

pre 7 godina

Информер опет има информације да нису Руси, и да су криви само што су Руси, дакле ви не верујете више и да су Руси стварно Руси, толико сте огрезли у глупости, да сте за лечење.Али паре морају да се оправдају,није лако бити издајник народа, па га гурати у пропаст.

Tito

pre 7 godina

Dzabe sve, Ukrajinska komija je je potpisala izvestaj da je ukrajinski avion prisao avionu i razneo kokpit. Sve pise na olupini. Da su borci Donjecka, buk raketa bi sprzila motore. Sto se nije desilo.

ciki

pre 7 godina

Alo breeee!!!! Ima nas dosta koji znamo da ste sami i Bliznakinje srusili i treba vas paqliti svakog sekunda dok ne nestanete sa Bozije zemlje i vas i muslimane jer ste najvece zlo covecanstva.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija