• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2016

23:01

U FILADELFIJI OPET PUCALI NA POLICIJU: Mladić u bekstvu otvorio vatru na patrolu!

Vesti

U FILADELFIJI OPET PUCALI NA POLICIJU: Mladić u bekstvu otvorio vatru na patrolu!

Podeli vest

Pripadnici policije u Filadelfiji ponovo su drugu noć zaredom napadnuti iz vatrenog oružja, ali niko od njih nije povređen, saopštile su vlasti Filadelfije

Prema saopštenju policije, njeni pripadnici primetili su u centru Filadelfije, gde je mnoštvo restorana i prodavnica, jednog 19-godišnjaka, koji je, prema njihovim sumnjama, pušio marihuanu.

Policajci su počeli da osumnjičenog prate okolnim ulicama, nakon čega je on, prema navodima policije, otvorio vatru, ispalivši najmanje tri hica. 

Osumnjičeni je potom uhapšen, a njegovo oružje policija je zaplenila, javio je AP. 

Ovaj incident se dogodio nakon što su u subotu uveče jedan muškarac napadač i jedna žena poginuli, a dvoje policajaca i tri civila ranjena u pucnjavi na ulicama Filadelfije. 

Komesar policije Filadelfije Ričard Ros rekao je da su policajci počeli poteru za muškarcem nakon što je najpre povredio jednu ženu policajca, a zatim još jednog pripadnika policije, prenosi AP. 

Njih dvoje se nalaze u stabilnom stanju, saopštila je policija.  Jedan od povređenih civila je, međutim, u kritičnom stanju. 

Napadača je policija saterala u ćošak u jednoj uličici i upucala ga nakon čega je podlegao povredama, navodi AP.

PUCNJAVA U FILADELFIJI: Ranjena dva policajca i troje civila, NAPADAČ UBIJEN!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
555

pre 7 godina

Шта сејеш,то жањеш ! Нама је САД и ЦИА много лошег засејала,да све што се лоше дешава иде на њихову адресу !?

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija