• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

21.09.2016

19:59

(VIDEO) GRČKA PODIGLA VOJSKU: Helikopter pao u more tokom opasnog manevra!

Vesti

(VIDEO) GRČKA PODIGLA VOJSKU: Helikopter pao u more tokom opasnog manevra!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako se jedan helikopter srušio u more u mestu Tesaloniki u Grčkoj

Oba pilota su preživela, a pad se dogodio samo nekoliko metara od obale, te su spasilačke ekipe lako mogle da stignu do letelice.

Kako je kasnije saopšteno, uzrok pada je kvar na motoru. Incident se dogodio u toku vojne vežbe Sarisa, koje predvodi Prva armija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 7 godina

Kakav kvar na motoru, pilot se malo "zaigrao" pred publikom na obali pa nije stigao da ga izvuče iz prebrzog poniranja ... Klasična pilotska greška. A Tesaloniki je Solun, zar ne?

Kokolo

pre 7 godina

U tome I jeste vic. Ovaj je vozio helicopter a trebalo je da LETI. Nadam se da jepilot naucio lekciju.Od ovog momenta je postao pripadnik mornarice a o letenju ce samo da sanja.

sale je

pre 7 godina

Kakvo mesto Tesaloniki!? To je bre plaza ispred Nea Vrasne a i vidi se Stavrosu daljini.

Saša

pre 7 godina

Plaža je između Stavrosa i Vrasne....cele prošle nedelje su vežbavali desantim čamcima i helikopterima pa je red da se i oni okupaju u moru.....valja se

Dzungla

pre 7 godina

Izmedju nea vrasne i stavrosa.juce ga vadili ceo dan i rasterali turiste sa plaze.kao da je rat.uzmuvali se skroz.brod,helikopteri,camci,avioni....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija