• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik/Informer.rs

23.09.2016

08:54

(VIDEO) POSLANIČKA MAKLJAŽA! Ovako ukrajinski parlamentarci razmenjuju političke argumente!

Vesti

(VIDEO) POSLANIČKA MAKLJAŽA! Ovako ukrajinski parlamentarci razmenjuju političke argumente!

Podeli vest

Poslanici Vrhovne Rade (ukrajinskog parlamenta) Aleksandar Vilkul i Vladimir Parasjuk potukli su se pred novinarima posle jedne TV emisije, prenosi ukrajinska televizija “112“

Incident se dogodio nakon snimanja televizijske emisije “Večernji program“ za vreme koje parlamentarci nisu mogli da se slože o tekućoj situaciji u zemlji.

Nakon emisije Vladimir Parasjuk je sačekao svog oponenta van studija, a obezbeđenje je moralo da se umeša.

Parasjuk je obećao da će ispisati čitav automobil Aleksandra Vilkula.

On je dodao da je njegov suparnik “agent Kremlja koji je doneo rat u njegovu zemlju“.

- Vilkula treba likvidirati, deportovati kako od njega ne bi ostao ni trag - rekao je Parasjuk.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laza Lazarević

pre 7 godina

I Rusi imaju ,,svoje,, ustaše ... Ukrajina ( ruska Krajina ) , nekada srce Rusije a danas zapadni ustaški bastion za ,, put na istok ,, ... a Ukrajinci besplatno ,,topovsko meso,, ... Zapadnjaci ne moraju da šalju svoje ljude , ovi slovenski izrodi su dovoljno bolesni da idu na one koji imaju isti DNK, isti jezik, istu veru ... skoro da su bolesniji čak i od Krvata ... što je izgledalo naučno i istorijski nemoguće ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija