• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2016

12:36

ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO? Obama stavio veto na zakon o tužbama protiv Saudijske Arabije zbog 9/11!

Vesti

ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO? Obama stavio veto na zakon o tužbama protiv Saudijske Arabije zbog 9/11!

Podeli vest

Američki predsednik Barak Obama uložio je veto na zakon koji dozvoljava porodicama žrtava napada na SAD 11. septembra 2001. da tuže Saudijsku Arabiju, prenosi AFP


Agencija navodi da Obama ovim rizikuje žestoko negodovanje javnosti i Kongresa. 


(VIDEO) 11. SEPTEMBAR, DRŽAVNI TERORIZAM BELE KUĆE: Objavljeni dokazi o "kontrolisanom rušenju" kula bliznakinja!

Obama je izrazio "duboku simpatiju" za porodice žrtava, ali je kazao da bi, bez obzira na to, ovaj zakon bio "štetan po nacionalne interese SAD" i podrivao principe suverenog imuniteta.


(VIDEO) TAJNA TREĆEG TORNJA: Urušio se kao WTC, ali u njega nije udario avion?!

VELIKA TAJNA 11. SEPTEMBRA (beleške PR-a Bele kuće): Evo kako je zaista reagovao Džordž Buš!

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robin

pre 7 godina

Bin Ladena su Ameri stborili,zrtvujuci ga za svoje interese.Ameri sami srusili kule. Iskoristili kao razlig za napad na teroriste. Ameri su kao pijavice koji zive od konflikata sirom Evrope.Posto su stopirani u Siriji,i vide da sankcije protiv Rusije su smesne, poceli su sa terorizmom po evropi.

ciki

pre 7 godina

Ceo svet zna kako funkcionise jebena Americka administracija i da im je glavni prihod od ratova koje sami izazivaju pod toboznjim smirivanjem i borbom za ljudska prava. Oni su sami i srusili Bliznakinje i tacka.

mato

pre 7 godina

Pa nista cudno. Zato sto su to zajedno napravili radi nekih vecih ciljeva.

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Obama zna da su ameicke tajne sluzbe organisovali rusenje zgrada u Nju Jorku. On isto zna da Saudici sa time nemaju nista...Mozda je postao isposnik 2 meseca pre nego sto mu se ugasi svetlo.

marko

pre 7 godina

Ne daju mu rusi i kinezi da se zeza sa saudijcima. Dedolarizacija sveta ce da se sprovede postepeno a ne nekim zakonom koji bi isprovocirao saudijce da prodaju drzavne menice amerike. Na svetu je jedino amerima u interesu da padne dolar i tako umanje svoj javni dug. E vec ostatku sveta to ne odgovara, bar dok se ne oslobode vecine svojih rezervi u dolarima.

mirjana

pre 7 godina

Istina je da je njihov covek gostuujuci kod Lari kinga jasno i glasno rekao:Busova administracija u dogovor sa Senatom je odlucila da se "Bliznakinje "poruse.Izjava tog coveka nije ni malo naivna jer je on bio pre tri godine major teksasa. Sta kazete na to cudno?Opisao covek na tenane kako i zasto je to sprovedeno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija