• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

26.09.2016

00:07

TRAMP UDARIO HILARI ISPOD POJASA: Na debatu uživo poziva BILOVU ŠVALERKU!

Vesti

TRAMP UDARIO HILARI ISPOD POJASA: Na debatu uživo poziva BILOVU ŠVALERKU!

Podeli vest

Dženfer Flouers, bivša manekenka s kojom je Bil Klinton bio osmadesetih godina prevario kandidatkinju za predsednicu SAD-a, svoju suprugu Hilari Klinton, prihvatila je poziv republikanskog kandidata Donalda Trampa da na prvoj predsedničkoj debati koja će se održati u ponedeljak uveče sedne u prvi red u publici

Flauers je sve potvrdila na svom Tviteru: Ćao Donalde. Znaš da te podržavam i definitivno ću biti na debati! - napisala je.

Pre devet godina, Flouers je tvrdila da će podržati Hilari Klinton u njenoj prvoj predsedničkoj kampanji jer "želi da podrži žene". Pritom je rekla i da nema intesa da napada Hilari Klinton.

(FOTO) ŠOKANTNO HILARI IMA DVOJNICU: Iako su je doslovno uneli u stan, vratila se kao druga osoba, ali stvarno?!

Trampov poziv Dženifer Flouers ima korene u svađi između tog republikanskog kandidata i Marka Kubana, investitora, milijardera i vlasnika NBA košarkaškog tima Dalas Maveriksi, koji je svojevremeno izjavio da sumnja u Trampovo bogatstvo.

U četvrtak je Kuban na Tvteru objavio da je upravo dobio mesto u prvom redu da gleda kako Hilari "razbija" Tampa u ponedeljak.

SVE BOLESTI HILARI KLINTON: Iako krije zdravstveni karton, ovaj spisak je podugačak!

U subotu mu je Tramp odgovorio.

- Ako budalasti Mark Cuban želi da sedi u prvom redu, možda ću posesti Dženifer Flauers tik do njega!

Hilari Klinton vikend provodi pripremajući se za veliku debatu koja će se održati u Univerzitetu Hofstra u Nujorku, a "Njujork tajms" piše da njene pripreme uključuju i njene pomoćnike koji glume Trampa, kao i očekivane napadačke rečenice koje se tiču seksualnih afera njenog supruga.

facebook

U izjavi za Foks Njuz u ponedeljak, Tramp je rekao da zbog "poštovanja" prema Hilari ne bi isticao ta pitanja, no napomenuo je da ne zna kako će se stvari razvijati.

- Sve zavisi od nje, hoće li biti poštena ili nepoštena, ali to mi nije prvobitni cilj - rekao je republikanac.

(VIDEO) NOVINAR OBJAVIO SMRT HILARI KLINTON: Težak gaf spikera njujorške televizije Ej-Bi-Si-7

Za Flouers se u javnosti saznalo kada se Bil Klinton 1992. prvi put kandidovao za predsednika i tada su krenule optužbe o aferi koja je navodno trajala punih 12 godina.

U početku Klinton ih je poricao, ali na kraju 1998. je priznao aferu, ali bivši maerički predsednik tvrdi da se radilo o jednom jedinom "seksualnom susretu"Y.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav Lakic

pre 7 godina

Bil je imao ukusa...moze se reci da dama skriva nevorovatne kvalitete...Ovo sa perlama medju zubima bi polomilo marsovca a kamoli ziva coveka...prema tome show talk ce bit interesantan...

Primus

pre 7 godina

Nije lako biti prezident...žene jednostavo SKAČU na njih..:). Da sam ja predsednik USA, sigurno bih imao bar 100 afera sa ženama..MINIMUM!

cobi

pre 7 godina

Moze i Klintona da pozove i da ih postavi u ljubavnom trouglu.

Monika

pre 7 godina

Sta je gore od frustrirane i zapostavljene zene? Frustrirana i zapostavljena zena na mestu predsednika.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17