• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BHmagazin

26.09.2016

12:46

(VIDEO) SVET U ŠOKU! U Argentini nađen Hitlerov grob, FIRER UMRO MIRNO U 95. GODINI! Naučnici traže eshumaciju!

Vesti

(VIDEO) SVET U ŠOKU! U Argentini nađen Hitlerov grob, FIRER UMRO MIRNO U 95. GODINI! Naučnici traže eshumaciju!

Podeli vest

Argentinski arheolozi su na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada San Karlosa de Bariločea, pronašli grob Adolfa Hitlera

 

Imanju je veoma teško prići jer je okružen sa 60 kilometara šume, a može samo da mu se priđe brodom, što je nemoguće uraditi neprimećeno jer se uvala sa osmatračnica za stražare vidi kao na dlanu.


OSTVARENJE SNA HITLEROVOG ANĐELA SMRTI! U Brazilu postoji grad u kojem se rađaju samo plavokosi blizanci!

Grob je pronađen 70 metara od imanja u šumi, a ukrašen je svastikom, orlom i na njemu piše "OVDE LEŽI ADOLF HITLER, FIRER TREĆEG RAJHA".

Arheolozi su predali zahtev argentinskoj vladi i vlasniku imanja da izvrše ekshumaciju ostataka i uporede Hitlerovu DNK.

Public

Imanje je bilo vlasništvo direktora "Mercedesa", koji je bio i najveći pristalica nacizma. U Argentini je živelo više od 60 000 nacista, među njima i tvorci najokrutnijih nacističkih logora smrti. Između njih, i Jozef Mengele, jedan od najvećih zlikovaca sveta.


NIJE MOGAO DA ZADOVOLJI ŽENE U KREVETU! Šest činjenica koje niste znali o ADOLFU HITLERU!

Hitler se nije ubio u svom bunkeru u Berlinu, što je potvrđeno i DNK analizom lobanje koja se nalazi u muzeju u Rusiji, a za koju se tvrdilo da je Hitlerova. Lobanja uopšte nije muška nego ženska; sad se spekuliše da pripada Evi Braun, Hitlerovoj ljubavnici.

Public

Ovo otkriće menja kompletnu istoriju koju su nas u školama učili. Američki FBI je 2014. pustio u javnost više od 700 tajnih dokumenata, u kojima se vidi da su tragali za Hitlerom 20 godina posle njegove navodne smrti.

Rekonstrukcija izgleda otprilike ovako: pošto je pobegao iz bunkera u Berlinu, Hitler je podzemnim tunelima došao do aerodroma "Tempelhof", 400 metara udaljenog od njegovog bunkera. To je bilo 7 dana pre njegovog navodnog ubistva i dan pre nego što su Rusi zauzeli "Temperlot". Sa tog aerodroma je 21 aprila 1945. poletelo 12 aviona u nepozatom pravcu. Jedan je stigao u Galiciju, u Španiju, "neutralnu" državu kojom je upravljao diktator, general Franko, najveći Hitlerov prijatelj, kom je Nemačka dala milione maraka.


(FOTO) OTKRIVENA NACISTIČKA VREMENSKA KAPSULA! Pronađene Hitlerove fotografije i primerci "Majn Kampfa"
 

Public

Hitlera su u luci Vigu čekale podmornice U-62; četiri su prevozile najvažnije ljude Rajha, koji su pratili Hitlera, i njihovu imovinu za Argentinu, ostale su bile podrška.. Njihova jedina i poslednja stanica bila su Kanarska ostrva, španska teritorija, gde su dopunili zalihe za put do Argentine. Inače, Franko je na Kanarima nemačkim novcem izgradio podmorničku bazu za koju saveznici nisu znali dok rat nije bio završen. Baza je imala i 7 kilometara tunela.

Tako je prebačen u Argentinu, gde je živeo sve do smrti 1984. godine. Ispratio je mnoge svetske vladare i lidere u grob, a sam je doživeo prirodnu smrt na slobodi.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleks

pre 7 godina

Sad će preživjeli veterani muslimanske SS hanžar divizije iz Bosne, SS šiptarske Skender beg divizije i ustaški bojovnici iz Hrvatske položiti skromni vijenac na Firerov mezar!

krle

pre 7 godina

I sve to pise u bestseleru \"Sivi Vuk\", koji je objavljen ima x godina\n

nati

pre 7 godina

I posle lepog,mirnog,pravednog i kreativnog zemaljsko zivota,otisao u Raj.Tako ce i ovi,za koje je Hitler mala beba u zlodelima, otici u isti Raj u kojem caruje Lucifer i svo zlo.\n

Zelenko

pre 7 godina

Ускоро ћемо читати да је Адолф био на сахрани Тита 1980.

mire

pre 7 godina

P.pisam mu se na grob i na svastiku i krst i brkove.\n

pauna

pre 7 godina

zasto u soku kada je pre nekoliko godina na tv-u bio film o njegovom i evinom zivotu u argentini . gde on umire prirodnom smrcu pored svog vernog cuvara a da su ga finansirali drugi nacisti u argentini.da bio je igrani film ne dokumentarni.ovaj svet i svetski poredak pun je lazi i obmana.

Tina

pre 7 godina

Covek bi ocekivao da je Argentina bar debelo profitirala primajuci i krijuci najvece svetske zlocince i njihove sluge. A ona ostala jadna i bedna. Osim, verovatno. nekih pojedinaca u njoj.

UFOLOG

pre 4 godine

Sve je ovo istina. Nacionalna geografija je sprovela svoja istraživanja i došla do istog zaključka.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija