• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2016

14:57

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) SVE STRAHOTE ALEPA U JEDNOJ SLICI! Otac štitio sina od napada, pa ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) SVE STRAHOTE ALEPA U JEDNOJ SLICI! Otac štitio sina od napada, pa ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT!

Podeli vest

Volonteri Sirijske civilne obrane objavili su potresnu fotografiju na kojoj se vide muškarac i dete prekriveni prašinom i kamenjem

Čini se kako je muškarac pokušao da zaštiti dečaka od udara jer je koleno privukao do lica i ruku stavio na glavu. Pored njega leži dete, a CNN piše kako se radi o njegovom sinu.

Navodno se radi o napadu koji je izvršen 23. septembra, posle koga su volonteri u ruševinama tražili preživele.


(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVAJ SNIMAK NIKAD NEĆETE ZABORAVITI! Beba u agoniji posle napada hlorom u Siriji!

Prema informacijama koje su saznali od volontera, muškarac i njegov sin i još jedno dete iz petoročlane porodice poginuli su u napadu. Njegova supruga i ćerka koje su se nalazile u drugoj prostoriji su preživele, ali su povređene prevezene u bolnicu.

Jedan od aktivista rekao je za CNN kako se radilo o najjačem napadu od marta 2011. godine, ukupno je ovaj vikend na Alepo izvršeno čak 200 vazdušnih napada.


REKE KRVI I SUZA TEKU SIRIJOM: U bombardovanju Alepa poginulo više od 90 ljudi

- Ovo nisu Pompeji, ovo je Alep - napisala je jedna osoba na društvenim mrežama uz navedenu fotografiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hajnri

pre 7 godina

Zasto i vi objavljujete ovu teroristicku propagandu? Jeste li vi proruski ili proamericki medij?

Mike

pre 7 godina

kada su nasa deca ginula za vreme bombardovanja onda to nije bilo dramaticno jer su to ameri i nato uradili. sto se od vas novinara nije potrudio da objavi tacan broj deca koja poginula od kasetnih bombi koje su inace zabranjenje za upotrebu? verovatno niste imali vremena zato sto se radi o srbskoj deci? koliko su siptari poubijali svoju decu da bi optuzili srbe ni to niste istrazili zasto?

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Kada su srpska deca i njihovi roditelji ginuli te slike nisu nugde curile na zapad. Kako to? i zasto?...krece uvezbana manipulacija USA protiv Rusa, jer im unistise silu na zemlji. Bradonje gore, i to je dobro...da u ratu i deca stradaju nije dobro, alo setimo se koliko zverstva su amerikanci proizveli njihovim bombama u Afganistanu, Iraku, Libiji, Jugoslaviji i Vijetnamu a nijedan od njihovih vodja nepolozi krevet u tamnici.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija