• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2016

11:59

TRAMP U TV DEBATI ŠOKIRAO AMERIKANCE: Ruski nuklearni arsenal je bolji i noviji od našeg!

Vesti

TRAMP U TV DEBATI ŠOKIRAO AMERIKANCE: Ruski nuklearni arsenal je bolji i noviji od našeg!

Podeli vest

Nuklearni arsenal Rusije noviji je od američkog, mogućnosti SAD su zastarele, izjavio je u sinoćnjoj TV debati kandidat Republikanske partije za predsednika SAD Donald Tramp

 

- Rusija proširuje svoje mogućnosti, oni imaju mnogo novije mogućnosti nego mi - rekao je Tramp tokom debate sa demokratskom rivalkom Hilari Klinton, održane na njujorškom Univerzitetu Hofstra, odgovarajući na pitanje voditelja kakav stav ima o nuklearnom oružju.


(VIDEO) CIRKUS AMERIKA! PRŠTALE UVREDE u prvoj TV debati Klintonove i Trampa!

Tramp je nazvao "nuklearnu pretnju najvećom pretnjom".

Republikanac je dodao da smatra da bi bilo idealno potpuno odbacivanje takvog oružja, međutim, kao predsednik, on nema nameru da prvi pokrene razoružanje.


AMERIČKE KLADIONICE POSLE TV DEBATE HILARI I TRAMPA: Klintonova ima veće šanse za ulazak u Belu kuću!

- Ako nuklearno oružje bude primenjeno, to je kraj, ali istovremeno mi treba da budemo spremni i ništa da ne sklanjamo sa stola - istakao je Tramp.

Klinton je tokom debate ponovila tvrdnju da Trampu ne treba poveravati nuklearno oružje.

Izbori za predsednika SAD biće održani 8. novembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duki

pre 7 godina

Gledah sinoc debatu uzivo na CNN. Rasturio je Trump kao Panta pitu. VOTE TRUMP !

milos nedeljkovic

pre 7 godina

tramp covece volim te rasturi je i postani predsednik,i sklopi savez sa rusijom.i love tramp.

DJovan

pre 7 godina

Zar ne vidite da se Tramp ne pita vec narod, ludi ako izabere zlocinacku Hilari, koja oce krv. Dali je moguce da su Amerikanci ili toliko glupi ili ludi, treceg nema, toliko glasova za ZLO.

vlada

pre 7 godina

Ne razumem, a šta je tu pa novo? Problem i jeste što unisoni mediji u Americi drže narod u neznanju! E to se zove "kontrolisana sloboda" javne reči, cenzura medija, /meka/ diktatura, kvazi demokratija .... a da američki narod zna PRAVU istinu - gorela bi "bela kuća"! Nema kontrolisanijeg stanovništva od onog u Americi! Bravo Tramp, ti samo daješ doprinos miru! Sa Rusijom vi NE MOŽETE ratovati!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija