• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.09.2016

07:57

(VIDEO) OPET ĆE DA GORI AMERIKA! Policajac ubio Afroamerikanca u tržnom centru u San Dijegu!

Vesti

(VIDEO) OPET ĆE DA GORI AMERIKA! Policajac ubio Afroamerikanca u tržnom centru u San Dijegu!

Podeli vest

U tržnom centru u pregrađu San Dijega u Kaliforniji policajac je pucnjima iz pištolja ubio Afroamerikanca, kada je on iz džepa izvukao predmet koji je uperio u policajce zauzevši stav za pucanje, saopštile su vlasti


Načelnik policije u pregrađu San Dijega, El Kahonu, Džef Dejvis na konferenciji za novinare u utorak kasno uveče nije precizirao koji je to predmet bio, ali je priznao da to nije bilo oružje.

Pre nego što je policija saopštila da je Afroamerikanac ubijen, desetine demonstranata okupile su se na mestu pucnjave, a neki su tvrdili da je on upucan u trenutku kada su mu ruke bile podignute.

Fatalna pucnjava u predgrađu San Dijega dogodila se samo nekoliko nedelja nakon što su policajci pucnjima ubili Afroamerikance u Talsi, u Oklahomi, i u Šarlotu, u Severnoj Karolini, gde su posle toga izbili nasilni protesti, podseća američka agencija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera

pre 7 godina

Kod nas mozes panduru da udaris samar, da mu skines sapku, poprskas sprejem , a on treba jos i da ti se izvini. Mora da se zna red. Ne kazem da opravdavam ubistvo, vec da policija radi svoj posao prvo cuvajuci sebe. Ali to je pravna drzava, a mi smo banana.

Mane

pre 7 godina

Ovo je samo podgrevanje situacije za nešto veće.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija