• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune/informer

04.10.2016

22:58

BRITANSKI MINISTAR BEZ DLAKE NA JEZIKU:  Putin uništava NOVI SVETSKI POREDAK i šepuri se dok to radi!

Vesti

BRITANSKI MINISTAR BEZ DLAKE NA JEZIKU: Putin uništava NOVI SVETSKI POREDAK i šepuri se dok to radi!

Podeli vest

Prema rečima novog britanskog ministra za međunarodni razvoj, Rorija Stjuarta, Vladimir Putin uništava Novi svetski poredak, i “šepuri se okolo“ dok to radi

U iskrenoj proceni rasula u kom se sada našao Novi svetski poredak, Strjuart je rekao: “U Iraku, u Siriji, gladate u pravi kolaps multilateralnog sistema u vreme kada SAD sve više sumnjaju u to šta se može uraditi da se to reši.“

Opisujući Putinovu Rusiju kako se “šepuri okolo,“ on je objasnio da je Rusija “bila u stanju da transformiše svoj globalni status u protekle tri godine u vreme kada biste mislili da će biti najslabija,“ zahtevajući kompletno preispitivanje toga kako UN rade, i hitno jačanje globalno orijentisanih institucija.

“Dešavaju se stvari koje bi bile nezamislive pre 15 godina,“ rekao je on. “Svet izmiče kontroli.“

AP PHOTO

Stjuart, bivši diplomata, je jedan od priznatih mislilaca spoljne politike britanske vladajuće stranke, a njegovo nedavno imenovanje za ministra države za međunarodni razvoj mu daje novu platformu.

PUTINA HOĆE DA OPTUŽE ZA RATNE ZLOČINE! Otkrivamo pakleni plan Vašingtona i Brisela protiv ruskog lidera!

Govoreći na sastanku koji je organizovao Radix na Konzervantivnoj konferenciji, on je takođe priznao, u navodima objavljenih u Gardianu, da je sirijski predsedni, Bašar al-Asad, spašen ruskom vojnom intervencijom.

- Asad je bio u veoma ozbiljnim problemima pre dve godine. Verovatno je da bi izgubio Alepo, većinu juga i verovatno i Homs, da Rusija nije intervenisala. Rusija je bila presudna u toj intervenciji.

sputniknews.com

Ministar za međunarodni razvoj je takođe priznao da je SAD ima naviku da finansira “radikalne opozicione grupe“ u stranim zemljama koje želi da destabilizuje.

- Model uspešnog preuzimanja centralne vlade podržane od strane Rusije, sa tačke gledišta jedne opozicije je izvedeno samo jednom od strane SAD i to je bilo u Avganistanu od 1987-1989. godine. Ali – tu je jedno veliko ali – zbog uspeha opozicije prema Rusiji, to je dovelo do katastrofe u Avganistanu od 1991-2000 godine, gde su se finansirale opozicione grupe koje su bile mnogo radikalnije nego što se želelo, i zapravno, kada se vlada urušava, to dovodi do građanskog rata i situacija na terenu se pogoršava.“

NEMAČKI VOJNI ANALITIČAR TVRDI: Zapad će pasti na kolena pred Putinom!

BIĆE VELIKOG RATA! Vašington i Moskva na ivici krvavog oružanog sukoba, Putin zapretio Amerima da ne ulaze u Siriju!

OPTUŽBA IZ MOSKVE: Amerikanci su spremni i za pakt sa đavolom!

SVET SE KLACKA NA IVICI NUKLEARNOG RATA! Nikad lošiji odnosi između dve velike super sile


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 7 godina

treba Putin da vam zasoli jednu, sledeci put kad mu ime pomenete da ustajete u stavu mirno

ciki

pre 7 godina

A ko ste vi uopste da postavljate novi svetski poredak. Poredak postavljajte na svom tlu, a ne na tudjem. Procitao vas je kao najvece zlo covecanstav, pa covek u duhu covecnosti jedini ima muda da vam zgazi za vrat i ima podrsku od svih patriota svojih zemalja koji ce se u tom poduhvatu sa elanom njemu i pridruziti i ako treba izbrisati vas sa karte sveta kao da vas nikada nije ni bilo!!!!!!

Putko Vladimirovič

pre 7 godina

Dal si Slavko ili Samir, puca mi miško, al da si čedin ispdak to je sigurno.

Ljube

pre 7 godina

Čuj ti njega, svetski poredak je van kontrole! Pa dosta ste vi anglosaksonci određivali pravila i radili šta ste hteli, krajnje je vreme da vas neko zaustavi i stavi vam do znanja da niste gospodari sveta. Još kad vam i Kina počne udarati packe moraćete, milom ili silom da uvučete rogove i ponašate se sa više poštovanja prema drugima

Mile

pre 7 godina

Svaki normalan covek treba da rusi ovaj novi svetski poredak , koji je nova vrsta robovlasnistva u svetu ?

Marko

pre 7 godina

Oj Putine tebe Srblji vole,za tebe se Svetom Bogu mole.

nati

pre 7 godina

Tako je Putine,razbi te nacisticke zlocince da im ni trag ne ostane.\n

miki delija

pre 7 godina

zar je to novi poredak ubijati i otimati kome se stigne ??', zar to da se podrzava zemlja koja ima proko 23.000 milijardi dolara duga vise nezna sta ce i kako ce pa samo nesto izmislja kako bi evropu pljackala , a evropa spava ziveo kralj putin bogu hvala da se pojavio

ZN

pre 7 godina

Da, sve gubi kontrolu zapada i nastoji se da se kontrola stavi pod UN... a to booooli ...

vlada

pre 7 godina

Za vas je "rasulo" što je Putin zaustavio američki fašizam!? Svo planetarno zlo dolazi od vas i Amerike, decenijama unazad, a Ruska uloga je SAMO da spasavaju medjunarodni poredak, i ništa više! Kako će te posle toliko ZLOČINA pred Boga, u kog se zaklinjete!? A jezik vam je, više "dvokraki", nego dlakav!

Mito

pre 5 godina

Gospodo Britanci i Amerikanci, dok ste žarili i palili po svetu radi ličnog bogaćenja i tim narušavali međunarodno pravo, napadi na suverene zemlje bez odluke SB UN, onda je sve bilo OK. Sada kada vas je Putin udario po prstima u Siriji, sada je to rušenje međunarodnih pravnih normi. Pogledajte se u ogledalu, pa onda komentarišite. Obićno na kraju teksta napišem " S poštovanjem", ali vi to ne zaslužujete svojim ponašanjem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija