• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.10.2016

11:29

PESKOV: Rusija žali što je postala neodvojivi deo predizborne kampanje u SAD!

Vesti

PESKOV: Rusija žali što je postala neodvojivi deo predizborne kampanje u SAD!

Podeli vest

Kremlj je danas saopštio da žali zbog činjenice što su Rusija i predsednik Vladimir Putin postali, kako je navedeno, neodvojivi deo američke predizborne kampanje u kojoj se Rusija obično predstavlja u negativnom svetlu

Moskva je tako reagovala na jučerašnju izjavu republikanskog kandidata Donalda Trampa da je Rusija prekršila dogovor sa SAD o primirju u Siriji i da Putin ne poštuje američke lidere, prenosi Rojters.

- Naravno, mi bismo želeli da naša zemlja bude pomenuta samo u pozitivnom kontekstu, ali na naše žaljenje znamo da su ruska karta pominjanje našeg predsednika praktično postali neodvojiv deo predizborne kampanje u SAD - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav Lakic

pre 7 godina

Budimo svesni cinjenica Amerike, USA. Dugo godina je americki "SAN" bio prodavan po svetu kroz svako djubre iz holivuda. Mi znamo da su ti filmovi bli placeni od judejskog ili vojnoj lobija, da Ameriku predstavi u svetu kao zemlju bogova. Iza toga je ustvari ono sto je amerika bila i ostala. Pleme pjackasa, hohstablera i oligarhije koja sisa planetu. Americki dugovi su oko 20 biliona, nezaposlenost jeziva ( treba znati prave brojeve), milioni kjudi dobijaju markice za hranu, infrastruktura kao u banana republici...raspada se...jaz izmedju belih i crnik sve veci, izmedju siromasnih i bogatih...sta dakle da novi predsednik u isboru obeca...nista, nicega nema...ALI sada je tu Rusija, koja se predstavlja kao vampir jer su stali u odbranu sebe i sveta od patoloskog americkog terora. Sada se sva impotencija i beda jedna drzave stavlja u senku i ispred guraju patoloske bolesne figure koje laju, prete i lazu. To je Amerika, to je njena politika i beda. Njen financiski sistem ce se srusiti vrlo brzo ali njiohovo oruzje nece moci da ih vrati nazad medju civilizacije odatle gde im je mesto u smrdljivoj mocvari ljucke istorije .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija